En klassisk syn en dag som denna

Idag är det vabb för mig. Eller ja, jag är hemma med Elsa. Jag vabbar ju inte egentligen eftersom att jag inte tar ut en vab-dag från Försäkringskassan, så ingen blir upprörd över det. Jag är helt enkelt hemma med sjukt barn, men har massor av jobb att göra idag så idag får Elsa rita och titta på film en stund medan jag betar av lite jobb.

Hon var feberfri hela dagen igår men sen hade hon lite feber på kvällen så hon får vara hemma idag. Vi fick sova gott inatt och det tror jag är så viktigt för att bli frisk snabbare. Dock blev det inte jättemånga timmars sömn för mig. Vi spelade in veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN igår när kidsen hade somnat, sen skulle jag klippa avsnittet och publicera det. Ni hittar det inne hos acast och där poddar finns.

IMG_5265
Vi tittar på Alfons och ritar. 

IMG_5267
Elsas favorit är sångerna i den här filmen så jag får spola tillbaka många gånger.

IMG_5268
Min lilla monklin. Håller tummarna för feberfritt idag så att hon kan gå på förskolan. Jag är bjuden på ett frukostevent imorgon och Ibbe har viktigt möte. Elsa är viktigast (såklart) men alltid tråkigt när det inte blir som man har tänkt sig.

 1. Sandra skriver:

  Hej och tack för ännu ett bra poddavsnitt, det värmer denna ruskiga höstdag! Här har ni en fritidspedagog och ja vi arbetar utifrån läroplanen pedagogiskt, kreativt och den har från och med förra året uppdaterats för fritids med att vi ska få in mer av det digitala i undervisningen på fritids. Samtidigt ska fritidsaktiviteterna alltid vara frivilliga och eleverna får varje dag alternativ på vad de vill göra, men vi väver in dessa krav från läroplanen och har en baktanke med aktiviteterna.
  Ville bara skriva av mig, tack för mig och ha en härlig vecka!

 2. Johanna skriver:

  Jag tycker nog att vabba inte nödvändigtvis hör ihop med om man väljer att ta ut pengar från försäkringskassan eller inte. De flesta tjänstemän gör väl sällan det utan väljer att jobba hemma istället och klämma in jobbet när det passar. Men man är ju ändå hemma för att vårda barnet och det är ju högsta prio.

 3. Johanna skriver:

  Åh har ni köpt en ny soffa?
  Kan du inte visa lite bilder ”hemma hos”
  Det vore så kul!
  Många krya på dig kramar till Elsa 🧡

  1. Haha, ja det är Angelicas gamla soffa. Jag ska göra en liten make over här hemma i vardagsrummet, kommer visa inom kort! 😀 Kram och tack!

 4. Maria skriver:

  Jättebra poddavsnitt!

 5. Karin skriver:

  Tråkigt att hon inte är kry men texten (och bilderna) fick i allafall mig att tycka att det kändes lite mysigt! 🙂 Jag trodde att jag skulle behöva vabba den här veckan men hittills har vi klarat oss. Barnen har varit lite hostiga (främst på nätterna) men hittills är de inte sjuka. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..