Resutatet av en dag hemma

Hur stökigt kan ett hem bli på en dag? Och hur trött blir man inte av att ”bara vara hemma?” Jag känner mig slut som artist. När Ibbe kom hem tog jag en promenad på en sisådär 100 meter ner till min mamma och sen hämtade jag ett paket i affären. Det är enda gången jag kommit utanför dörren idag.

Elsa har varit feberfri hela dagen idag, men det känns som att hon inte helt hundra kommer orka med en dag på förskolan. Det är ett helt annat tempo där än hemma. Hon får följa med mig på frukost imorgon och sen åker vi hem och vilar resten av dagen. Det blir en mysig dag för oss två tror jag. Idag fick hon måla mitt ansikte med en färg som absolut inte är ämnad för ansiktet. Det sved så fruktansvärt mycket. Nästa gång får jag dra fram våra ansiktsfärger istället. Elsa tyckte dock att det var hilarious. Vad gör man inte för sitt barn?

IMG_5285
Det var när jag tog bilden jag insåg att aj, aj, aj, det här var inte bra. Inte bra alls. Aj, aj.

IMG_5282
Ser ni vad det här är? Man skulle kunna tro att det är en halloween-dräkt till Elsa. Men icke! Det är en spindeldräkt för hund, men köpte den till Signe. Vad hon tyckte om den kan ni se på mina insta stories, jessicalagergren heter jag på Instagram. Elsa har för övrigt helt snöat in på Halloween. Det sista hon sa innan hon somnade var ”Mamma, det är så svårt att bestämma sig vad man ska vara på Halloween. Vad som är gulligast.”

  1. Martina skriver:

    Tänk om alla föräldrar kunde tänka som dig. Jag jobbar som pedagog på förskola och det är verkligen ett helt annat tempo där än hemma. Vi har ju tyvärr inte personal nog att ta hand om den som behöver vila extra. Om alla kunde vänta tills barnen blir helt pigga så skulle ALLA tjäna på det i längden. Sjukdomen tar inte ”omtag”, barnet smittar inte de andra barnen eller personal och alla håller sig friska bättre. Det är skrämmande ibland att se hur föräldrar lämnar barnen och skyndar sig därifrån som om vi inte ska ”upptäcka” att de är sjuka. Precis som om vi inte märker det sen. Stor ros till dig 🙂

    1. Tack fina du! Jag tycker faktiskt att det är helt otroligt att föräldrar väljer att göra så. Man tänker att det inte ens förekommer, men förstår att det ju gör det. Tack för det grymma jobbet du gör! Kram J

  2. Haha jag VET! Jag är hemma med barnen och har varit i nästan 4 år nu och det är SJUKT hur stökigt det blir varje. Jävla. Dag. Haha. Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..