Frukostevent med Claudia Galli Concha

Vilken mysig start på den här dagen! Klockan ringde helt orimligt tidigt (05) och jag gjorde mig iordning innan jag väckte Elsa. Vi promenerade hand i hand ner till bussen runt halv sju och Elsa frågade om det var natt eftersom att det var så mörkt. Nere vid busshållsplatsen blev vi överraskade av att min mamma satt och väntade på bussen. Så mysigt med sällskap! Idag åkte vi in till stan utan vagn. Vilken skillnad det är. Även om det är skönt att ha alla saker i vagnen så är det tusen gånger behagligare att resa kollektivt utan vagn.

Elsa och jag kom till Claudias mysiga frukostevent som hon hade tillsammans med Monkids, vitaminer för barn, på Blueberry vid Norrmalmstorg. Det var ett kärt återseende av många ansikten. Jag ska få fler bilder från morgonen senare, de hade en fotograf på plats så passade på att bara njuta av stunden.

IMG_5299
Vi matchade idag! Elsas hela outfit är från River Island. Rosetten kommer från Petite Olivia.
IMG_5302
Hennes lilla hand i min, en av de bästa sakerna i hela livet.

IMG_5356
Att få vara hennes trygghet är mäktigt. Mitt älskade barn.

IMG_5318
Finaste Claudia, Sheila och Fatima.

IMG_5322
Ljuvlig frukost hos Blueberry!

IMG_5305
Elsa gillar verkligen vitaminerna från Monkids. Vi har haft dem hemma länge.

IMG_5309
Hon hittade en liten apa att leka med. 

IMG_1339
Jag fick äntligen krama på världens bästa och gulligaste Jessica Olérs igen. 
IMG_5326
Efter frukosten gick vi till min mammas jobb.

IMG_5341
Elsa svarade i telefon, skrev post-its…

IMG_5353
Och skickade iväg viktiga mail.

IMG_5367
På bussen hem somnade Elsa tätt intill. Så otroligt mysigt.

 1. Karin skriver:

  Hon är verkligen så himla gullig!

 2. Elin skriver:

  Detta kan vara det gulligaste jag läst och sett på länge. Söt-Elsa!

 3. K skriver:

  Du beskriver din kärlek till Elsa så otroligt fint och känsligt. Man känner riktigt hur stark din kärlek är. Vem tog den vackra bilden på bussen, du ser så avslappnad ut att den inte verkar vara tagen av dig. Det kommer ett syskon till Elsa nästa år tror jag. Kram

 4. Jelena skriver:

  Missade dig på jobbet, så typiskt. Hade varit roligt att träffa Elsa (annette berättade att ni var förbi). Låter som ni hade en mysig dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..