Inte helt olikt hennes…

Jag vet att jag och Angelica ganska ofta skriver om samma saker. Mer sällan nu än förut. Nu ses vi inte alls lika mycket som förut. Vi jobbade ju ihop hela tiden förut och när vi inte jobbade lekte vi. Utan att låta det minsta bitter så prioriterar Angelica Nicklas före mig alla dagar i veckan nu. Tråkigt såklart, men jag är på riktigt glad för hennes skull. Jag ser hellre henne glad och lycklig än som hon mådde för 1,5 år sen.

Idag antar jag hur som helst att våra inlägg blir ganska lika varandra. Imorse var vi inbjudna till Star PR och på plats fick man om man ville ta hål i öronen. Angelica har länge känt att det är något för henne och att det ska göra hennes image lite coolare. Angelica passade på att ta hela fyra(!) olika hål i öronen och jag tog tre. Det gjorde inte alls ont då, men nu känns det kan jag lova. Inte ett helt genomtänkt beslut av mig eftersom att jag har dåligt läkkött. För övrigt ett av de äckligaste orden jag vet. Läkkött.

IMG_5424
Den hängande stjärnan kommer från Ingnell jewellery. De två hålen bredvid är nya. Så snygga örhängen att skjuta direkt in i örat. Inte alls som de i plast man fick när man tog hål i öronen som 12-åring.

IMG_5427
Jag tog ytterligare ett hål på andra örat. Nu hoppas vi att det läker som det ska. Jag ska vara supernoga med rengöringen.

IMG_5407
Angelica innan sin håltagning.

IMG_5398
Vi mötte upp Annika som också tog totalt tre hål i sina öron.

IMG_5394
Vi började morgonen på Strandvägen 1. Det kändes som på den gamla goda tiden. Nu väntar en ny tid i livet och även om det känns vemodigt på ett sätt med förändringar så känns det rätt och spännande.

 1. Hej Jessica,

  Får jag fråga vilket märke och vem/vilka det var som piercade. Såg ut som en ny förbättrad variant av den gamla fasansfulla pistolpiercingen.

  Massa kramar till dig 🙂

 2. Tove skriver:

  Tråkigt, men fint att du kan vara glad för hennes skull!
  Tror dock att hon fortfarande är i nykärsfasen, håll ut så kommer du också bli en prioritering igen! Kan vara svårt att hitta en bra balans när man är upp över öronen-förälskad :))

 3. Fanny skriver:

  Känner att jag inte riktigt hänger med, har ni inte erat företag längre alls? Eller vad e de som förändras:p

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..