Jag har fått ett nytt jobb!

Jag är sällan eller aldrig orolig. Det är en egenskap jag verkligen uppskattar hos mig själv. Jag hetsar inte upp mig i onödan och tänker allt som oftast att det löser sig. För vet ni? Det gör ju det. På ett eller annat sätt löser sig saker alltid. Sen kanske lösningen inte är den du hade tänkt dig från början, men löser sig gör det ju alltid.

Nu har förändringarnas vindar blåst över mig. På måndag börjar jag ett nytt jobb! Egentligen är det inte nytt, det är ett jobb jag har haft innan, men nu ska jag gå in och jobba 75% på bästa LOPPI. Min roll kommer vara Content Producer och det ska bli så roligt! Jag har saknat att producera den typen av material och ser så mycket fram emot att vara med och utveckla innehållet på både Loppi.se och Vimedbarn.se. Jag är så glad. För mig känns det som att komma hem.

IMG_5464
Så vad händer med Lagergren Social Media AB? Mitt och Angelicas bolag. Det kommer fortsätta vara vårt gemensamma bolag och vi kommer fortsätta driva bloggarna och självklart fortsätta med Tvillingpodden. Dock flyttar min blogg tillbaka till LOPPI i december. Tills dess uppdaterar jag som vanligt här. 

 1. Bella skriver:

  Skriver GRATTIS här också. Så roligt kramar

 2. Annelie skriver:

  Kul! Grattis! Älskar loppi!:)

 3. Grattis! Klickade in så mycket oftare på era bloggar när dem var på loppi, så är väldigt glad att din blogg flyttar👍🏽😁

 4. Ylva skriver:

  Grattis! Går själv och funderar på om jag ska söka nytt jobb – så spännande ju!

 5. Johanna skriver:

  Grattis vad roligt!
  Har du och Angelica tröttnat på frilansandet nu eller går företaget inte lika bra längre? Tänkte eftersom ni båda tar andra fasta jobb. Menade inget illa, bara är intresserad av företagande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..