Husvisning och obokad lördag

Det är inte ofta våra helger är helt tomma i kalendern. Det känns som att det alltid är något som ska göras. Jag älskar en full kalender, men uppskattar en obokad helg lite då och då. Eller jag har lärt mig att göra det. Igår var vi ute i skogen och letade svamp och sen tog Ibbe en springtur medan jag och Elsa gick varvet runt.

Elsa sov halva natten i egen säng och kom sen in till oss. Det är första gången på väldigt länge. Jag ska fixa om i hennes rum så att hon känner en större lust till att sova där. Det blev aldrig riktigt klart även om jag började med Elsas rum när hon låg i min mage för 3,5 år sen…!

IMG_5537
Elsa tog en liten paus på en sten. 

IMG_5538
Och fick syn på någon i spåret. 

IMG_5541
Då blev det fart i benarna. 

IMG_5543
Bästa pappa!

IMG_5554
Nu blir det söndagsfrukost sen ska vi på husvisning. Älskar att gå på husvisning!

  1. E skriver:

    Älskar barnrumsinredning! Kanske skulle du slå på stort och göra en miniserie i bloggen där du fixar Elsas rum. Kanske i samarbete med nån barn eller inredningsbutik? 😍

  2. Sofia skriver:

    Hej!
    Vad var det för stuga ni bokade över nyår? Försöker hitta något liknande 🙂

    1. Jag hittade den på Air bnb! 😀 Kram J Sök på stiga, Nusnäs.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..