Har saknat den här pulsen

Att jobba inne i stan är helt klart något helt annat från det jag är van vid den senaste tiden. Mina mornar med lämningar som tar sin lilla tid, promenaden hem igen, kaffe och nyhetsmorgon har bytts ut mot tidiga mornar, köer halva vägen in till stan och en stresspuls i tunnelbanan. Men jag gillar det! Det är skönt med lite omväxling.

Idag är det min tur att hämta Elsa och jag längtar redan efter henni. Hon vaknade innan jag hann gå till bussen så vi hade tid att gosa en stund i soffan. En nyvaken Elsa är det bästa som finns. Eller, Elsa är det bästa som finns!

IMG_5611
Finkaffe = dyrkaffe, men gott! Nu kör vi!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..