Livepodden är framflyttad

Åh, så tråkigt, men det kommer tyvärr inte att bli en livepodd med Tvillingpodden den 15 november som vi hade planerat. Anledningarna är flera, men det gick helt enkelt inte ihop sig till det datumet. Jag hoppas att vi kan spika ett nytt datum med lite längre framförhållning och få igenom en livepodd. Jag hade sett fram emot det så mycket. Mest för att få träffa er som lyssnar på Tvillingpodden.

Trots olika jobb och inte så mycket umgänge (just nu) håller jag och Angelica liv i gamla Tvillingpodden och kommer att fortsätta göra det. Jag och Angelica skakade hand på att jag skulle klippa alla avsnitt så fick jag alla intäkter för podden. Jag tror att hon kanske ångrar det nu, för nu kommer det in sponsorer. Men ett handskak är ett handskak, eller? Hehe. Jag har klippt så många avsnitt i rad nu och även om jag tycker att det är roligt tar det väldigt mycket av min tid. Tid är något jag värderar på ett helt annat sätt sen jag fick barn. Mer om det imorgon. Nu ska jag och Ibbe titta på någon serie och sen försöka somna i någorlunda tid.

IMG_5088
Mitt allt.

IMG_5092

 

 

 1. Fanny skriver:

  Hoppas att ni kommer fortsätta med Tvillingpodden länge!! Det är en av veckans höjdpunkter och en del av min måndags rutin 🙂 Ska bli extra kul nu att få följa din graviditet <3 Är så glad för er skull! Kram

 2. Tvillingpodden är absolut den bästa podden!
  ♥️ Ni är underbara och jag hoppas ni håller på läääänge!

  1. Evelina skriver:

   Vi tar hjälp med klippningen av Rulla vagn-podden. Är inte så dyrt och OTROLIGT skönt att få en färdig podd tillbaka. Och har ni intäkter för podden kanske det okej att lägga en liten del för att slippa allt jobb?

 3. B skriver:

  Man kan alltid och bör alltid omförhandla alla avtal. Speciellt om man det ger pengar, oavsett så ska väl hon inte Göra de gratis!?? Hon bör få sin bit av kakan. Oavsett vad ni har sagt tidigare. Kör 70% till dig o 30% till henne. O om hon vill ha mer då måste hon också göra något ”mer” vad hon nu kan o är bra på! om hon inte kan klippa så kan du inte förvänta dig att hon ska göra det heller… osv

  1. Hejsan! Hon kan klippa, vi har gjort det varannan vecka sen start. Det är sen en tid tillbaka hon kände att hon inte hade lust tt göra det. Självklart ska hon få sin del av kakan. Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..