Hälften Rödluvan – hälften Vargen

Igår var det dags för årets och Halloweenfest anordnad av Bella. Det var tionde året i rad som hon fixade Halloweenfest! Den här gången hade hon hyrt Wenngarns slott ute i Sigtuna. Vi blev upphämtade med buss från stan som tog oss ut till slottet. Så rolig fest och det var verkligen all in på temat.

Nicklas fyllde år igår så Angelica och han var inte med tyvärr. Jag lyckades övertala Ibbe att han skulle vara likadant sminkad som jag, hälften Rödluvan och hälften vargen. Han gick med på det och jag är glad för det! Visst blev det bra?

IMG_5792
Det tog sin lilla tid, men bra blev det.

IMG_5785
Snygg med långt hår!

IMG_5808
Det var så många som trodde att Ibbe var Angelica, haha.

IMG_5827
Jag la undan telefonen på festen, men några bilder lyckades jag ta om än suddiga.

IMG_5823
Vi körde en vända beer pong!

IMG_5821
Idag är jag trött, men det var det värt!

IMG_5820
Finaste Johanna var där!

IMG_5843

 1. Emma skriver:

  Wow, du är så duktig!

 2. Johanna skriver:

  Jag trodde också att det var Angelica först och tyckte att det var lite knepigt varför hon blivit sminkad så mörk och skäggig runt munnen. Trodde fortfarande att det var Angelica när Ibbe la upp en bild på bara sig själv. Tror det var först när Angelica postade nått annat som poletten trillade ner. 😂

 3. Elin skriver:

  När jag såg första bilden var jag heelt hundra på att det var Angelica Maria på bilden!! Något med vargmunnen var såå likt hennes riktiga mun, haha. Sjukt bra utklädnad iaf!

 4. Och Ibbe är SÅ lik Elsa ju! Eller tvärtom är det väl. Hihi’

 5. K skriver:

  Du är verkligen enastående, makalöst duktig på sminkningar! Har du kommit på hela idén och hur gjorde du med en blå lins? Fantastiskt kreativ är du, jag är jätteimponerad alltid av ditt pyssel och nu denna Halloweengrej. Wow!

  1. Jag hittade en inspobild på Pinterest! 😀 Linserna är ”spegel-linser” från Buttericks! Så bra!! 😀 Kram och tack!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..