Hälften Rödluvan – hälften Vargen

Igår var det dags för årets och Halloweenfest anordnad av Bella. Det var tionde året i rad som hon fixade Halloweenfest! Den här gången hade hon hyrt Wenngarns slott ute i Sigtuna. Vi blev upphämtade med buss från stan som tog oss ut till slottet. Så rolig fest och det var verkligen all in på temat.

Nicklas fyllde år igår så Angelica och han var inte med tyvärr. Jag lyckades övertala Ibbe att han skulle vara likadant sminkad som jag, hälften Rödluvan och hälften vargen. Han gick med på det och jag är glad för det! Visst blev det bra?

Det tog sin lilla tid, men bra blev det.

Snygg med långt hår!

Det var så många som trodde att Ibbe var Angelica, haha.

Jag la undan telefonen på festen, men några bilder lyckades jag ta om än suddiga.

Vi körde en vända beer pong!

Idag är jag trött, men det var det värt!

Finaste Johanna var där!

  1. Hahaha, fattade först nu att det var Ibbe!
    Tänkte när du la ut bilden på insta ”varför har Angelica något billigt löshår som sticker fram, hon har ju så fint hår??”

    Grymt sminkat verkligen!!

  2. Du är verkligen enastående, makalöst duktig på sminkningar! Har du kommit på hela idén och hur gjorde du med en blå lins? Fantastiskt kreativ är du, jag är jätteimponerad alltid av ditt pyssel och nu denna Halloweengrej. Wow!

    1. Jag hittade en inspobild på Pinterest! 😀 Linserna är ”spegel-linser” från Buttericks! Så bra!! 😀 Kram och tack!!

  3. När jag såg första bilden var jag heelt hundra på att det var Angelica Maria på bilden!! Något med vargmunnen var såå likt hennes riktiga mun, haha. Sjukt bra utklädnad iaf!

  4. Jag trodde också att det var Angelica först och tyckte att det var lite knepigt varför hon blivit sminkad så mörk och skäggig runt munnen. Trodde fortfarande att det var Angelica när Ibbe la upp en bild på bara sig själv. Tror det var först när Angelica postade nått annat som poletten trillade ner. 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..