Hur många streck ser du?

Alltså. Hörrni! Idag när jag kom hem från jobbet så var maten precis klar. Direkt när jag klev innanför dörren tyckte jag att det luktade lite märkligt och jag kände mig lite illamående. Jag har bara gått runt och väntat på att mensen ska komma alternativt en ny ägglossning, men det är väldigt längesen jag tog ett äl-test eller ett gravtest. Jag släppte det lite när gynekologen sa att hon inte såg att ett ägg var på väg att lossna. Jag tyckte att det var på tiden att testa.

Ser ni ett eller två streck på det här graviditetstestet?

ettellertva

 1. Två helt klart 😍❤️❤️👏🏻👏🏻

 2. Sofie skriver:

  TVÅ!!! Åh, grattis ❤❤❤

 3. Sofie skriver:

  Solklart 2 ❤️

 4. Helt klart två! Inte ens tveksamt ju! 😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️

 5. Signe skriver:

  Två streck!!! Håller tummarna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..