Elsa ska bli storasyster!

Jag kan inte förstå det. Det är ju verkligen ett mirakel det här. Jag är GRAVID! Elsa ska bli storasyster! Ibbe ska bli tvåbarnspappa. Jag ska bli tvåbarnsmamma. Vi ska vara en familj på fyra stycken. I min mage ligger ett litet litet litet frö och gror. Jag var ju helt säker på att min ägglossning uteblev den här månaden. Det har den ju uppenbarligen inte gjort.

Jag är liksom GRAVID nu. Jag förstår inte hur jag ska kunna tänka på någonting annat. Det gick!! Jag är så chockad och så otroligt lycklig. Och tacksam. På det försöket som inte ens var ett försök blev det alltså ett litet frö. Otroligt! Det känns som att det är min födelsedag och julafton på samma dag! Ikväll lägger vi ut ett litet bonusavsnitt av TVILLINGPODDEN där jag berättar hur det gick till när jag plussade med det digitala testet. Det var minst sagt speciellt.

gravtest_lagergren
Jag vill inte komma med något ”tänk på något annat så kommer det”, men i mitt fall blev det verkligen så. Jag fokuserade på jobbet, släppte allt med ägglossning iom att jag trodde att jag inte hade någon, så det fanns ju ingen ägglossning att pricka in. Jag är fortfarande lite i chock att jag faktiskt är gravid. 

Vi har inte berättat för Elsa än, men hoppas att vi ska göra det ikväll. Det där är ju väldigt individuellt hur man vill göra. Men jag känner att Elsa är tillräckligt stor för att förstå någorlunda, och om något mot förmodan skulle hända får vi ta det då. Jag tänker inte gå runt och vara orolig i onödan. Det enda jag är i onödan är glad! Elsa kommer att bli världens bästa storasyster!

 1. Johanna skriver:

  Grattis! <3

  Så häftigt stt följa med er i gravidresan. Förstår inte alls hur man vågar dela med sig av något så privat, men älskar när andra är modiga (i mina ögon) och vågar göra just det. Wow, grattis! Så häftig känsla.

  Stort lycka till! <3

 2. Jättegrattis till dig och din familj.

  Men snälla – kan vi sluta sprida myten om att ”sluta tänk på det så blir du gravid”. Fertilitet fungerar inte så. Är allting OK blir man gravid tillslut, oavsett hur mycket eller lite man tänker på det.

  1. Tack! Ja, det var ju exakt det jag skrev. 🙂 Så jag sprider ingen myt.

   ”Jag vill inte komma med något ”tänk på något annat så kommer det”, men i mitt fall blev det verkligen så. Jag fokuserade på jobbet, släppte allt med ägglossning iom att jag trodde att jag inte hade någon, så det fanns ju ingen ägglossning att pricka in. Jag är fortfarande lite i chock att jag faktiskt är gravid.”

 3. Fanny skriver:

  STORT GRATTIS!! Blev så glad när jag såg nyheten på instagram. Ska bli väldigt kul att få din graviditet! Själv är jag gravid i vecka 26 <3 Kram Fanny

 4. Linda skriver:

  Men vad roligt! Grattis till er!
  Jag trodde också att jag skulle bli tvåbarnsmamma men det visade sig att jag har två i magen så blir trebarnsmamma istället :p Vad roligt att få följa din graviditet samtidigt som jag själv är gravid 🙂

 5. Marion skriver:

  När kommer extrapodden ut?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..