Årets Inspiratörsmama!

Jag har helt glömt bort att skriva om att min älskade tvilling Angelica är nominerad i Årets mama i kategorin ”Årets Inspiratörsmama”. Motiveringen från juryn för hennes nomineringen är:

Resan från att ha varit gift till att stå på egna skakiga ben är tuff – och influencern Angelica Lagergren, mamma till Alice, 4, och Philip, 3, har tagit oss med hela vägen. Utan filter har hon delat med sig av sin skilsmässa, genom tårar, ilska, saknad och ny kärlek, och visat värdet i att satsa på sig själv – på nytt.

Angelica har gått igenom så mycket de senaste åren och det bästa av allt är att hon inte kastat skit på någon eller något för det som har hänt. Hon har hela tiden gått med huvudet högt och det är stort tycker jag. Det går att rösta på henne varje dag fram till 18 nov. Gör det, det är hon värd!

Älskade tvilling! Nu finns det ett bonusavsnitt ute av TVILLINGPODDEN där vi pratar om när jag plussade.

Rösta gärna på Angelica som ”Årets inspiratörsmama”, klicka här. Det går att rösta en gång om dagen fram till 18 november. <3 

  1. Frids skriver:

    Har röstat på henne för lääänge sen 😍 jag blev lämnad av pappan till mina barn när de var 7 månader samt 2år3månader och har haft dem på heltid sedan dess, eller ja de är hos honom varannan helg. Har också funnit kärleken på nytt och fått två bonusbarn och nu letar vi efter ett stooort hus 😃

  2. Ska bli så ljuvt att få följa din resa!! <3

    Har hunnit lyssna ikapp till avsnitt 203 på podden och hörde att Angelica läste upp en kommentar som jag lämnat hos henne kring att "man utsätts för de prövningar man klarar av" och responsen blev att citatet var klyschigt och svart. På bloggen har jag benat ut vad jag menar med detta uttryck som är helt livsavgörande för mig. In och läs. KRAM <3

    https://inredningsfrun.wordpress.com/2018/11/02/det-dar-med-att-man-utsatts-for-de-provningar-man-klarar-av/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..