Luft i skogen mitt i vabbandet

Både jag och Angelica är hemma och vabbar idag. Elsa och Philip hade feber igår så då fick det bli vabb. Idag är Elsa än så länge feberfri, så skönt för henne! Hon blir inte så påverkad av feber, men jag blir alltid lika orolig. Det är något speciellt med feber som ger mig en klump i halsen, jag vet inte varför.

Innan lunchen slängde jag iväg ett sms till Angelica och frågade om hon och kidsen ville följa med ut på en promenad i skogen. Lite frisk luft har ingen dött av och de ville följa med. Skogen gjorde succé! Philip hittade massor av svampar och Alice och Elsa gick runt och slängde sig i blåbärsrisen. Så mysig stund i skogen. Det finns hur mycket svamp som helst i vår skog som ligger precis intill husen.

IMG_6538
Såhär låg Alice och Elsa mest hela tiden. Och så fort de skulle hjälpa varandra upp ramlade dom – med flit. 
IMG_6536
Otroligt mycket och stora svampar!
IMG_6522
Kidsen var väldigt duktiga på att hitta svamparna. 
IMG_6525
Dom har lärt sig att plocka svamparna långt ner längs skaftet och inte bara nypa av hattarna. 
IMG_6526
Ikväll blir det svampmacka!
IMG_6527
Vi fyllde hela min luva och hela Philips. 
IMG_6528
Elsa hittade sin jordgubbsbebismössa. 
IMG_6547
Alice och Elsa på väg hem. 
IMG_6550
Elsa hittade även sitt gamla Poppy-hårband och Alice ville låna Elsas mössa.

 1. Karin skriver:

  Det ser ut som att ni hade det underbart. Älskar skogen!

 2. K skriver:

  Trattkantareller, skogens guld! Ljuvligt.

 3. Den skriver:

  Jag lyssnar på senaste avsnittet av tvillingpodden.. och jag måste bara säga att jag håller med dig Jessica (typ alltid 😂)
  I detta fallet förstår jag vad du menar med att kasta sig ut och flytta in till sin PV när barn är involverat utan någon ”säkerhet”.
  Bara för att de vuxna vill leva tillsammans betyder inte de att barnen vill det.

  Sen anser jag att det är tråkigt när föräldrarna väljer att ha barnen samma vecka nästan på dagen. Detta betyder att barnen aldrig får tid med sin egen föräldrar utan sambon/sambons barn.
  Talar utifrån egen erfarenhet samt jobbat inom verksamhet med barn.

  Inget illa ment!!! Detta betyder inte att man så kallat målar fan på väggen eller svart. Snälla ha en säkerhet och sätt barnen först. Bara för att man kanske inte kan bo tillsammans betyder inte det att de ska ta slut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..