Utelåst och framme tidigt

När jag hoppade av bussen imorse vid Humlegården insåg jag att jag hade glömt nycklarna hemma. Det är både hemnycklar och nycklar in till kontoret. Det är mötestisdag så de flesta är ute och springer vilket gör att jag nu sitter i trapphuset och har dragit igång min arbetsdag. Jag fick precis rapporter om att en kollega är på väg, så snart får jag komma in.

Idag är Elsa frisk igen och på förskolan, och det är jag som ska hämta henne. Jag är glad att jag kom på det här med nycklarna nu och inte när jag kommit hem med henne i eftermiddag. Man borde ha en extranyckel gömd någonstans i närheten av huset. Jag ska möta upp Ibbe på lunchen så att jag får hans nycklar. Tur!

IMG_6579
Den enorma tröttheten jag känner verkar inte vilja gå över. Jag ska försöka komma igång med lite träning igen för att försöka bli lite piggare. Vanligtvis, utan att vara gravid, brukar jag känna mig rätt trött den här årstiden, så det är ju inte konstigt alls att jag känner mig seg. 

IMG_6577
Tur att jag har kort så jag iaf kommer inomhus.

 1. Petra skriver:

  Jag lyckades låsa mig ute tre ggr när jag var gravid, varav två ggr samma vecka 🙈 alla gånger hände i början av graviditeten. Tror man blir lite tankspridd där i början, det är som om hjärnan inte bearbetat nyheten. 😂

 2. Lina skriver:

  Kolla järnvärdet! Fick börja äta järntabletter tidigt i mina 2 senaste graviditeter och det blev bättre med den vidriga sjukliga tröttheten bara efter 4 dagar med nifirex. 👍🏻

 3. Catrin skriver:

  Din tröja ser så fin ut, kan du inte lägga ut en bild så man ser mer? Vart är den ifrån?

 4. Sandra skriver:

  Åh vad surt att glömma nycklarna, tur att det ordnar sig!

  Lyssnade på världens bästa podd igår och hörde att du var andfådd. Det är för att du redan har ökad blodvolym i kroppen som så klart ska syresättas! Visst är det häftigt hur kroppen fungerar och att allt sköter sig helt på egen hand, otroligt fascinerande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..