Mitt hjärta pickar som på en kanin

Jag kunde inte somna igår kväll. Jag vet inte hur många gånger jag låg och vred och vände på mig, jag kunde inte komma till ro. Idag känns det inte riktigt som födelsedag och julafton samtidigt. Jag känner mig orolig fast jag inte vill vara det. 09:40 är det dags för ultraljudet och tiden går så långsamt nu. Jag vill bara få se det där lilla hjärtat picka på skärmen. Mitt hjärta bankar som en rädd kanins just nu.

Ibland känns det som att man inbillar sig graviditeten. Jag hade inte alls den här typen av känslor när jag var gravid med Elsa. Inte som jag minns det i alla fall. Men kroppen kanske fungerar så att man glömmer det man tycker är jobbigt. Håll tummarna för mig är ni snälla.

gravtest_lagergren
Mitt fina fina plus. Här kan du läsa om det. Jag har kvar testet och ibland kikar jag på det bara för att förstå att det är sant. Plusset kommer lysa på testet i 6 månader.

 1. Julia skriver:

  Förlåt, men du vet att det där är ett ägglossningtest och inte gravtest? Så om du nu är två veckor senare än du trodde så är det inte så konstigt.

 2. Sandra skriver:

  Åh vad jag väntar på uppdatering! Hoppas hoppas allt är ok <3 Jag har BIM IDAG, ingen mens so far men testet visade negativt… Men en kan ju alltid hoppas ändå!

 3. Carro skriver:

  Undrar också hur det gått idag? Helt nervös här.. ❤️

 4. Ellinor skriver:

  Har tänkt på dig idag. Jag hoppas allt är bra ❤️

 5. Clara skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..