Tar ett djupt andetag – och litar på kroppen

Tusen tack för alla era kommentarer kring inlägget om ultraljudet. Jag har läst alla kommentarer, och fick så otroligt många meddelandet på Insta från andra som varit med om exakt samma sak. Så skönt att veta att man inte är ensam, och lugnande att så många av er varit med om samma eller liknande, och att det slutat med ett litet hjärta som pickar. Inte alla gånger, vilket ju är otroligt sorgligt, men många av era historier lugnade mig.

På torsdag är det dags för nytt ultraljud, och då kan graviditeten vara i 6+5, och inte 8+5 som jag först trodde. Efter att ha läst på om de tidiga veckorna känner jag mig inte längre lika orolig. Det verkar vara i vecka 6 som hjärtat börjar slå. Nu är embryot litet som en ärta. Jag tar ett djupt andetag, tar en dag i taget – och litar på min egen kropp. Mer kan jag inte göra nu.

IMG_6708
Igår var vi iväg på brunch i Trosa. Jag och Angelica fick det i födelsedagspresent av Annika, Andy och Maria. Även om jag kände mig hängig så var det mysigt att komma iväg. Hit vill jag komma tillbaka, gärna med båten.

IMG_6702
Världens finaste Andy!

IMG_6711
Vi var på ett ställe som heter Ågården. Supermysigt!

IMG_6693
Jag och Angelica ska strax spela in nästa veckas avsnitt av TVILLINGPODDEN.

 1. Grattis till graviditeten!!:D Har några frågor som jag vore såå tacksam om du ville svara på! Jag med man och små barn vill flytta från stan till hus. Vi vet dock inte till vilket område men har börjat fundera på åkersberga. Jag jobbar i danderyd o min man på arlanda. Vad är fördelarna och nackdelarna med åkersberga? Finns det nåt område som är bättre/sämre?
  Hur är det med brottslighet? Skulle du rekommendera att flytta dit?

  1. Hej bästa! Vad kul att ni tittar på Åkersberga. Jag gillar Margretelund där vi bor, men vi tittar på hus i Svinninge. Österskär/Tuna är fint också.
   Fördelar: Nära havet, nära naturen, bra förskola, bra priser på hus, bra kommunikation i rusningstrafik.
   Nackdelar: Tar lång tid att åka om man behöver ta sig till/från stan när det inte är rusningstrafik.

 2. K skriver:

  Bra inställning Jessica. Det finns inte mycket man kan göra förutom att vänta och hålla hoppet uppe 🙏
  Väntan är jobbig. Det va den längsta veckan i mitt liv. Nu ser jag bara fram emot att kroppen ska återhämta sig så man kan ta nya tag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..