Illamåendet är här med full fart

Oj, oj. Om jag trodde att jag mådde lite illa innan är det ingenting mot hur jag mår nu. Igår öppnade jag kylskåpet, slogs av en nasty lukt och fick springa till toaletten. Jag kräktes tills jag kissade på mig. Iofs gör jag nästan alltid det när jag kräks efter att Elsa kom till världen. Någon mer som har det så?

Jag somnade illamående, vaknade mitt i natten och var tvungen att kissa, sen vaknade jag imorse av illamående. Jag fick i mig lite yoghurt och en kopp te innan jag gick till bussen. Mitt nya bästa är Froosh, helst den med persikosmak. Till lunch blev det en thaisoppa som var så god men innan jag hann äta den kräktes jag. Ska det vara såhär nu? Jag gnäller inte, jag försöker se illamåendet som något positivt.

IMG_6779
Ikväll är det Årets mama. Håll tummarna för att jag inte kräks på röda mattan, hehe.

 1. Jag är gravid i vecka 30 med vårt första barn nu. (❤️❤️❤️)

  Och de första 15 veckorna spydde jag irpincip varje dag, flera gånger om dagen. Kunde inte öppna kylen eller diskmaskinen utan att kräkas och kunde inte äta någon riktig mat (Gud förbjude äta i lunchrummet! Satt vid mitt skrivbord och försökte äta riskakor eller hönökaka och bebisyoghurt haha)

  Tyvärr hjälpte ingenting mig förutom att försöka äta pyttelite ofta, typ en halv riskaka eller knäckebröd. Men jag tänkte hela tiden ”allt för bebis” och det underlättade lite ❤️

  Jag håller tummarna för att det släpper tidigare för dig.

 2. Carro skriver:

  Hade sådär under min graviditet också fram till v 16, sen vände det. Ät nånting innan du ens går ur sängen är mitt tips. Småät ständigt och så finns postsfen på apoteket och även tabl på recept man kan få utskrivet.

 3. Nella skriver:

  Åh men jag tänker att det är ett bra tecken 🙂
  Hur va det när du va gravid med Elsa? Kräktes du då också? Jag va noll illamående i min första graviditet har liksom räknat med att jag inte kommer vara det nästa gång..haha…kommer säkert bli tvärtom bara för det! 😀

 4. Asjobbigt men ett gott tecken på att graviditeten fortskrider som den ska 😊❤️

 5. Emma skriver:

  Usch och fy, illamående är inget kul. Jag hade det igenom båda mina graviditeter… Det ”positiva” enligt min svärmor som är bm är att tydliga graviditetssymptom visar på att graviditeten ”sätter sig”. Håller tummarna för att illamåendet lägger sig och att nästa ultraljud visar ett litet pickande hjärta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..