Oron jag känner inför imorgon

Imorgon är det dags för ultraljud igen. Jag känner mig lugn. Jag vet att jag var väldigt ledsen förra veckan, men jag har hunnit smälta allt, läst på och känner att jag har mer koll nu. Dels vet jag mer om vad man kan och inte kan se vid tidiga ultraljud, men jag inser också att det inte är upp till mig att bestämma eller avgöra, eller att jag ens kan påverka utgången av den här graviditeten.

Jag har som jag minns det aldrig mått såhär illa i hela mitt liv, vilket ju är ett bra tecken just nu. Det är klart att det finns en liten oro inför att det ska ha stannat av och att jag har fantomsymtom på en graviditet. Men jag försöker tänka positivt. Imorgon får jag förhoppningsvis se ett (eller två!) hjärtan picka där inne. Om inte, så hoppas och tror jag att jag får ett nytt ultraljud om ytterligare en vecka. Gynekologen sa att man egentligen kan vänta två veckor eftersom att jag var så tidigt gången, men att vi kan kika efter en vecka och det kändes mer lugnande för mig.

Jag var och köpte Postafen igår. Det hjälpe lite imorse mot illamåendet, men istället sov jag som en stock på bussen hela vägen in till stan, sen var jag lika trött när jag vaknade som när klockan ringde vid 5:30. Nu ska jag hämta mina älskade Elsa på förskolan. Har saknat henne så mycket idag. Nu gäller det bara att inte kräkas på bussen hem….

 1. Jenny skriver:

  Tack för att du delar med dig, det hjälpte mig igår när läkaren inte heller hittade ngt hjärta på tidigt ultraljud. I och med att du skrivit om detta och nu fått positivt besked blev jag inte lika orolig! Hoppas och all lycka till dig!!!

 2. Tһhis site reaⅼly has all of the information ɑnd facts
  I needed concerning this subject and didn’t know who tο ask.

 3. Jonna skriver:

  Håller tummarna idag <3

 4. T skriver:

  Natten innan mitt ultraljud drömde jag att barnmorskan tittade upp förvånat och sa ”det här har jag aldrig sett innan men du har en liten griskulting i magen, grattis vännen” Och min första tanke var: hur bär man en kulting i bärsele? 😂 Tack och lov var det en liten tös därinne ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..