Hon sjunger för lilla frö

Elsa är pepp på att få en lillasyster/lillebror. Helst av allt vill hon ha en storasyster men hon börjar inse att så inte blir fallet. Jag har visat i min app (Flo) hur lilla ”Olle” ser ut nu och att hon behöver vänta tills efter sin födelsedag innan bebisen kommer. Jag har fått många frågor om vi redan vet att det är en pojke med tanke på att vi kallar lilla frö för Olle. Det vet vi såklart inte. Det har bara blivit att arbetsnamnet är Olle. Då och då frågar Elsa om hon får sjunga för lilla frö. Det är så gulligt!

Om det är möjligt vill jag gärna veta om lilla frö är en pojke eller en flicka. Inte för att det spelar någon som helst roll, jag tycker bara att det känns lättare med anknytning när jag vet. Där är vi ju alla olika, men så är det för mig. Jag tror att det var i vecka 28 som vi fick veta att Elsa var just en Elsa. Du kan läsa om det extra ultraljudet här. Det var så roligt att bläddra tillbaka i arkivet. En av många fördelar med att ha en blogg.

elsa_ultraljud_v28
Den här bilden fick vi dock på rutinultraljudet med Elsa.

elsa_alice
Elsa och Alice hösten 2015. Haha, när jag sökte i arkivet hittade jag den här listan ”Då ska ni ligga för att få barn rätt månad”. När lilla frö blev till måste det enligt min lista varit en ruskritt. När blev ditt barn till?

 1. Johanna skriver:

  Hahaha vår dotter är gjord på julafton ❤️🎅🏻🤶

 2. Linn skriver:

  Första är en majmumsis/midsommar född i februari. Bebis i magen är ett sommarskjut

 3. Karin skriver:

  Kärleksknull och midsommarmatathon 😁 Fast han som fyller år nu på fredag är snarare tillverkad i början på mars (mormors födelsedag rent av 😳) Lilltjejen är gjord dagarna innan midsommarafton tror jag, typ 17:e 😊

 4. Signe skriver:

  Första barnet var ett ”sensommarsamlag” och det andra ”juljucka”!

  Vi tog reda på könet på första barnet men inte på andra. Tyckte det var spännande att inte veta men ja det var också svårt att tänka ut namn innan!

 5. Hihi så kul! Sonen är resultat av semestersex och lillan i magen är efter majmumsis.

  Har också tagit reda på kön båda gångerna. Tycker också anknytningen är lättare samt att jag gillar att veta, tycker om att ha namnet färdigt ex.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..