Temperaturen – inomhus

Kommer ni ihåg när jag skrev om att vi har en Mollgan hemma? Han är här igen! Den här gången går han runt och skruvar upp elementen till max. Jag skulle tippa på att vår inomhustemperatur nu ligger runt 23 grader. På tok för varmt för en vanlig människa tycker jag. Tänk dig då den temperaturen för en gravid med hormoner och känslorna lite här och där. Det fungerar helt enkelt inte.

Elementen bränner på sa att varken jag eller mina växter mår bra. Alla är dåsiga och lätt illamående, vissa mer än andra. Idag är en sån dag när solen lyser in också och även om den inte värmer jättemycket blir känslan att hela huset håller på att självantända. Ni fattar. Hur får jag Mollgan att förstå att jag inte kan leva såhär? Att jag får panik på den här värmen?

monstera
Min älskade Monstera mår inte alls bra av värmen så den fick flytta från vardagsrummet till köksön tillfälligt.

apa ljusstake
Apan är nöjd med solen iallafall. Tur att någon gillar värmen.

 1. Amanda skriver:

  Vi har alltid 25 grader inne o ändå fryser vi på kvällarna, haha! Nu när jag är gravid fryser jag lite mindre, men skulle aldrig vilja ha kallare än 25 inne

 2. Maria skriver:

  Du skulle bo i vårt jm hus. Elementen går bara att ha på ett läge året om som automatiskt håller 21 grader no more. Nyproduktion som ska spara in på saker. Enligt mig helt absurt folk måste få ha varmare om de vill. Men vil gillar 21 grader sen kanske 20 när vi sover. Är inte bra att ha för varmt hemma för någon

 3. Camilla skriver:

  Gravidkortet vinner alltid, det är lag på det
  😉❤️

 4. Malin skriver:

  Här hemma pågår ett tyst krig mellan mig och min mollgan gällande termostat och element, han fryser på kvällen och höjer värmen så in i bängen… så kommer jag ner på morgonen och ska vara hemma med barnen och det är bastu hemma. Svär över den sabla människan och sänker REJÄLT = det är normal temp igen till kvällen, han fryser, höjer osv osv i all evighet. Eller iaf till våren.

 5. Lisa skriver:

  Tycker inte det finns NÅGOT som rättfärdigar att man har så varmt inne om man är frisk och vuxen. Det går ju åt onödigt med energi, och det är ju bra att spara på för både plånbok och miljö! Ta på raggsockar och tröja och spring upp för trappan några gånger, bättre för både världen och hälsan. Om inte det argumentet biter så säg till Mollgan att gravida kvinnor FAKTISKT bestämmer. Helt rimligt att Mollgan har det lite kallt och besvärligt medan du ligger och spyr!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..