Inspelning och tjejmiddag!

Idag har det varit ett team från LOPPI här och vi har spelat in två olika tester med mig och Elsa framför kameran. Dels har vi testat olika färdiga pepparkaksdegar men också vinterskor. Jag säger till när klippen ligger uppe om ni vill se resultatet.

pepparkaksdeg_elsa
Igår mådde jag mycket bättre i mitt illamående och har inte kräkts på två dagar. Men idag känns det inte som att Lergigan Comp har hjälpt ett smul. Jag har mått så illa och allt luktar så otroligt äckligt. Ibbe ställde sig och lagade 800 kg kyckling i ugn igår, vilket ju var en god tanke i sig. Men att ha kylen full med vitlöksluktande kyckling idag var ingen hit vill jag lova. Varje gång jag skulle öppna kylen idag höll jag på att kräkas. Samma sak när han lagade maten. Jag klarar inte matlukten. Det går bara inte.

elsa_lindex
Ikväll har jag varit iväg på en mysig tjejmiddag. I tanken lät sushi supergott, men den jag valde var helt fel för mig. Jag tror iofs att vad som helst hade varit helt fel för mig idag. Idag har helt enkelt inte varit min dag. Jag hoppas att jag får må bättre imorgon. Jag känner mig sjuk och det är ingen härlig känsla även om jag såklart är evigt tacksam att jag är gravid.

sushi

 1. Linnéa skriver:

  Om inte lergigan comp hjälper så be att få Scopoderm utskrivet också. Jag tyckte inte lergiganen hjälpte alls den här graviditeten så tog dem kombinerat med scopoderm plåster och 5 dagar senare klarade jag faktiskt att ta mig tillbaka till jobbet och har jobbat på sen dess.

 2. Karin skriver:

  Hjälper det dig om du går och sniffar lite på tandkräm? Tips!

  När du inte mår så illa längre så undrar jag om du som är så pysslig skulle vilja skriva om julpysseltips? Kram!

 3. Lydia skriver:

  Hej! Tack för en fin blogg!! VAD ska pepparkakorna i nedersta hörnet föreställa? En elefant?? Ett näbbdjur?? Blir galen!!
  Kramar Lydia

 4. Fanny skriver:

  Går själv och hoppas här..är 7 dagar sen men va negativt för två dagar sen..suck

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..