Bästa mellanmålet ever? och: mina viktmässiga delmål


Jag sitter och kollar på Orange is the new black.

För att jag inte ska riskera att köpa nötter eller äta onödiga knäckebröd (och därmed fortsätta stå stilla i vikt) skulle jag behöva era smarrigaste nyttiga mellanmålstips? Det måste vara lätt att fixa i ordning och ta med. I dagsläget äter jag ett äpple till mellanmål men det är lite för lite, som flera av er kloka läsare har påpekat. Så shoot, bästa mellistipsen?

Nu jäklar tänker jag gå ner tre kilo till den 1 juli nämligen. Då kommer min vikt vara 92.4. Sedan satsar jag på att väga 88 kilo lagom till 1 augusti, 84 kilo 1 september, 80 kilo 1 oktober, 78 kilo 1 november, 75 kilo 1 december och 73 kilo lagom till nyår! Därefter återstår  ”bara” tio kilo till min målvikt. Fortsätt läsa min blogg för att se om jag lyckas!

Men först och främst ska jag bara fokusera på mitt första delmål: tre kilo till den 1 juli. Tack vare promenader, träning på itrim och framförallt MATLAGNING ska jag lyckas!

 1. Amanda skriver:

  Gurkstavar och rå blomkål som du dippar i hummus. Supersmarr och lågt kaloriintag.

  1. Mmm det lät väl inte sådär supergott men jag ska testa :D

 2. j skriver:

  När jag jobbade inom hemtjänsten brukade mitt förmiddagsmellis vara keso och frusna bär. Bären håller keson fräsch ett par timmar utan kylskåp. Funkar med yoghurt och kvarg också, för variationens skull.

 3. Agneta skriver:

  Jag har inte provat fröknäcke , men det verkar gott! Lycka till! Glad sommar härliga du!

  1. Om det inte är alltför beroendeframkallande med fröknäcke? :D tack för tips och glad sommar själv!

 4. Anna skriver:

  Min mage verkar tycka mindre och mindre om stora mängder laktos, och speciellt efter träning (får ont och blir gasig) men hårdkokt ägg funkar väldigt bra! Ibland unnar jag mig någon smoothie eller juice som till hälften eller mer består av grönsaker. En råkostsallad med ex olika sorters kål, lite goda tomater, kanske lite paprika och några hackade nötter är också smidigt mellis att ta med.

 5. Helena skriver:

  Kvarg! Oslagbart! Ta i lite grovt krossade nötter om du vill ha tuggmotstånd.

Comments are closed.

LOADING..