Brev från sjukstugan

Kära blogg!

Här görs inte många knop idag, inte. Jag har legat under en filt och frusit (!) denna rekordvarma dag, och ömsom kastat den av mig och svettats. Febern verkar inte vilja gå ner trots Alvedon så jag är inte särskilt roligt sällskap idag, inte ens i bloggform!

Jag nojar mig lite över att jag inte kommer komma igång med träning och promenader när jag är frisk igen. Men sedan kom jag att tänka på att jag har tränat regelbundet i ett halvår nu och promenerat regelbundet lika länge. Så jag får lita på min förmåga: Jag KOMMER börja träna igen, så fort jag är frisk. Vilket förhoppningsvis blir snart. Så länge kan jag rekommendera andra säsongen (och första för den delen) av Orange is the new black, jag har sett hela nu och hoppas redan på en säsong tre. I morgon ska jag undersöka utbudet på HBO Nordic som jag skaffade för ett tag sedan, kanske hittar jag en till serie att se från sjukstugan? Det är ungefär vad min hjärna orkar med just nu.

Hoppas att ni är friska och njuter av solen! I morgon har jag i alla fall planerat roliga blogginlägg om kropp och skönhetsideal, så hoppas knoppen piggnar till en aning tills dess.

Puss puss (tur att pussar inte smittas via internet) från sjukstugan.

 1. Om du inte sett True Detective så vill jag tipsa om den. Finns på HBO!

 2. Agneta skriver:

  Vila dej frisk.Kramar från London

 3. isa skriver:

  Krya på dig! Du kommer igång med träningen, man förlorar faktiskt inte så mkt styrka/muskler som man tror av att skippa träning några dagar :)

  http://www.isabyl.blogg.se

  1. Nej det är sant. Imorgon är det nog dags för träning igen, känner mig betydligt bättre nu!

Comments are closed.

LOADING..