Minus på vågen – trots sjukdomen!

Nu blev jag chockad må ni tro! Jag var beredd på plus på vågen idag, eftersom jag har legat i feber sedan i tisdags och inte rört mig ett jota. Men när jag ställer mig på vågen visar den 94.4! Det innebär att jag mycket väl kan nå mitt första delmål, som är att väga 92.4 den 1 juli. Jag har alltså gått ner ett kilo sedan förra fredagen på något mystiskt sätt. Jag provade att väga mig två gånger, ifall vågen skulle diffa. Och jag tror knappast att jag kan ha förlorat så mycket i muskler på de här få dagarna? Sååå mycket muskler har jag inte direkt att förlora, hehe.

Positiva fredagsnyheter helt enkelt. Nu ska jag återgå till sjukstugan. Det innebär en kombo av att stirra på diskberget och tänka: Snart, lilla diskberg, är det du och jag. Och att bläddra i tidningar. Och kolla på tv-serier. Mycket spännande här i sjukstugan. Men det känns lite lättare nu med detta positiva besked!

  1. Linn skriver:

    Hej hej hoppas du snart mår bättre men om inte, så kolla Party Down på HBOnordic.
    Fantastisk liten serie i två säsonger. Tack för fin blogg! Jag blir inspirerad på massa olika sätt.

    1. Tack för tipset, den ska jag kolla upp. Och det är ju underbart att jag kan inspirera någon med bloggen, tack!

Comments are closed.

LOADING..