Sanslöst lugn och sanslös bokhög

 

Med tanke på de många månader som har passerat under total stress och press så är den här landetvistelsen otroligt välbehövlig för mig. Jag som vanligtvis läser två-tre romaner i veckan har den här våren läst hur lite som helst. Mycket roligt har hänt men också mycket jobbigt. Det är skönt också att det här liksom inte är vårt lantställe, att man kan koppla bort sådant som behöver fixas eller hur inredningen ser ut eller annat. Det här är en plats där jag kopplar bort och varvar ner. Jag har ätit lite för mycket idag men det ska inte bli någon vana och nu till middag har jag och Jens lagat allt i ett-gryta med röda linser, nötfärs, purjolök och så vidare. Jag har också promenerat 40 minuter idag men fick vända halvvägs pga total störtskur. hukad under min tunna kofta småsprang jag hem för att skydda hörlurarna.

 

jag har sovit flera gånger under dagen idag. Lyssnat på Stefan Sundström och läst Knausgård och babblat md Jens. Vi har både skrattat åt och förundrats av vår respektive bokpackning när vi la fram alla böcker på ett och samma bord. Bokoholist är en underdrift liksom!

 

  1. Inte ska du PW i en kofta, utan ha alltid sportkläder på dig. De tål regn och så är det bara att gå på så länge som man tänkt och strunta i vädret (annars vore vi illa ute med vår motion här i landet…) , och så dusch och värma upp sig hemma när man är klar. Extra skönt efteråt :)

Comments are closed.

LOADING..