En härlig dag!

Det här har verkligen varit en härlig dag, må jag säga! Och bra även på mat- och motionsfronten. Först jobbade jag morgon på biblioteket fram till 12, sedan åkte jag hem och åt lunch (naturell yoghurt med frön och lite frukt och knäckebröd till). Därefter åkte jag och Jens till hans fantastiska farmor Eva. Alltså, på riktigt, den här kvinnan är en av de coolaste personerna jag någonsin har träffat. Hon är snart 90 år och bor på ett äldreboende i Farsta strand, men hennes tanke är fri som få andras. Hon är så klok, skarp, rolig, omtänksam och inspirerande att jag liksom blir helt full av ett lugn varje gång jag träffar henne. Jag tog ett jättefint fotografi av Eva men glömde fråga om jag fick publicera det här, så jag nöjer mig med att visa en bild från hennes hem och hoppas att det är okej för henne. Tavlorna är målade av Jens numera avlidna farfar, som bland annat gjorde möbler tillsammans med Carl Malmsten. Kolla vad fina tavlor:

Efter farmorsbesöket (som också innebar en liten promenad) så åkte vi hem och åt middag. Jag åt omelett på två ägg, mjölk, skinka och riven ost med en jättegod sallad till. Jag brukar hälla en pytteliten skvätt olivolja och lite örtsalt på salladen istället för dressing, det gör den MUMMA. Efter middagen promenerade vi ut igen och jag mötte upp en tjej som jag köpte en stringhylla av. Vi samlar ju på oss lite nu. Vi har sålt våra ikea-bokhyllor och rensat ut fler än 200 böcker. Nu ska vi ha stringhyllor istället ovanför ett jättefint teakskåp. Men det tar ett tag att ha råd att samla på oss hyllorna. När allt är klart visar jag så klart bilder på spektaklet innan och efter. Vi passade på att promenera långt och avslutade med en kaffe på en uteservering i stora sköna fåtöljer (jag har lärt mig att nöja mig med en svart kaffe på kafé, utan caffè latte eller muffins!).

Här är en selfie, det gäller ju att öva lite på det där med selfies som ett sätt att avdramatisera sina utseendekomplex, Lady dahmer skrev ju smart om detta häromsistens. När vi kom hem satt vi bara och pratade och skrattade och Jens höll på med mitt hår, därav o-styrseln i det på bilden ovan! Nu ska jag sätta mig och jobba lite med en broschyr och svara på distansbrev från Forsbergs-elever. Till kvällsmål blir det ett knäckebröd och ett äpple.

Hur har er dag varit?

LOADING..