Fyraveckorsspurten, dag 3, vecka 1

Idag har det inte blivit många knop gjorda. Jag har kört för hårt på alla fronter senaste veckorna och det kommer ikapp mig nu. Bibblanjobb plus intensivt jobb med broschyrer där, lärare på Forsbergs för ett stort projekt, byten, recensioner och så förkylningen och så vidare. Puh, jag är ganska slut helt enkelt!

Men jag pallrade mig ut på en långsam promenad i två etapper idag, först på stan och shoppade lite, då gick jag väl en timme. Och sedan typ 40 minuter nu på eftermiddagen tillsammans med Jens. Till lunch åt jag ost- och skinkomelett med rivna morötter och paprika till. Middag blir nog också något bra, men nu ska jag faktiskt vila en stund.

I morgon blir det träning på itrim för tredje gången denna vecka – och för andra gången inom fyraveckorsspurten som ju räknas torsdag-torsdag! Hur går det för er?

  1. Lise skriver:

    25 km på cykel i dag – 24 km/timen – lite trött nu men nu bliver det läxor med barnen och Tivoli efteråt – barnen får glass och jag äter skyr :-) . I afton bliver det en liten promenad med min man (3-4 kilometer). Tack för din inspiration och din blogg!

  2. Susanne skriver:

    Hej, Jag vill bara säga att du är jätteduktig. Jag har bestämt mig för bara smörgås på morgonen. Sen inge mer bröd eller pasta. Det är ett långsiktigt beteende man ska ändra men en liten spurt här och där är kul. Stor lycka till. Jag följer din från andra sidan jorden, här är övervikt ett stort problem. Många barn som äter ”skräp” lunch i sin lunch låda varje dag. Inte en fiber eller vitamin/mineral i sikte.. Du har sunda värderingar! tack för en bra skriven blogg. / S

Comments are closed.

LOADING..