Fyraveckorsspurten: dag 4, vecka 1, ingen bra dag!

Nej hörni, igår var ingen bra dag. Jag var helt slut och lite krasslig igen så jag orkade inte laga någon mat utan åt fil med nötter och frön till alla måltider, och ett mjukt bröd till lunch (till filen). Jag var typ klistrad framför valvakan och bedrövad över att SD fick så många röster, samt att F! inte kom in i riksdagen. Men ändå glad att det blev regeringsskifte. Min röst på F! var ändå inte bortkastad. Eftersom de fick över 2.9 procent har de nu rätt till partistöd och kan få betalt för sitt jobb fram till nästa val.

Jag pallrade mig i alla fall iväg och tränade på itrim igår, och fick en härlig energi av det. Det var inte mycket folk på gymmet och jag kunde shejka loss utan att störa mig på andra gymbesökare. Alla dagar kan inte vara bra dagar, så är det helt enkelt. Idag är jag lite halvsjuk och får se om jag klarar att jobba eller om jag måste sjukanmäla mig. Hursomhelst har jag köpt hem fiberhavregryn och ska äta gröt till frukost, med bär och mjölk! Hittills på fyraveckorsspurten har tre dagar gått ypperligt och en (igår) lite halvdant. Jag kör på i samma positiva anda! #fyraveckorsspurten

Hur går det för er?

 1. Monica skriver:

  Hej Jessica,
  vill bara sända lite uppmuntran till dig. Har följt din blogg ett tag och ser att du kämpar så tappert. Tappa inte modet- du är på rätt väg och utstrålar klokskap i hur du tagit dig an den här stora utmaningen. Själv har jag inte problem med vikten men vet genom egen erfarenhet hur svårt det kan vara att göra det man vet är rätt när motivationen eller orken sviktar. Ta en stund i taget och påminn dig om att tänka på allt bra du redan gjort och gör. Kram till dig!

 2. C skriver:

  Mitt bästa tips är att ladda frysen med massa nyttiga matlådor så det bara är att ta ut till lunch / middag sådana dagar! Tänk på att få i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler. En dålig dag är bara det, EN dålig dag. Idag är en ny dag, ny vecka och bara att tänka positivt, du kan!

  Lördag var vilodag för mig och igår blev det ca 5 km promenad så en lugn helg för min del! Har under september tänkt köra hårt måndag till fredag med långpromenader (ca 8 km per dag) för att kunna ta det lugnt och umgås med familjen på helgen.

  1. Lina skriver:

   Håller med. Matlådor med hemmagjord mat i frysen är en perfekt lösning!

   Bara att hacka lite grönsaker till så är måltiden komplett!

Comments are closed.

LOADING..