16908 steg igår!

Jag lyckas inte få in mina bilder i det här inlägget så det får väl bli när jag kommer hem. Igår morse 07.14 avgick tåget från Stockholm mot bokmässan i Göteborg. Jag är här med mitt biblioteksjobb och delar ut material om Botkyrkas internationella bokmässa 2015. Därmed har jag inte hunnit gå på seminarier och bokblogga riktigt som jag brukar men det har varit trevligt ändå! Maten har inte gått bra direkt, allt blir så provisoriskt på en sådan här plats! Men i kväll kommer jag hem och imorgon startar jag om fyraveckorsspurten med ny kraft.

lyckligtvis fick jag med mig stegräknaren och den visade igår kväll på 16908 steg! Man rör sig mycket här genom att rusa fram och tillbaka På mässgolvet! Jag återkommer i morgon och berättar mer både om mässan och omstarten av min fyraveckorsspurt. Hoppas att ni har det bra!

LOADING..