Veckan som tog kål på mig

Åh herregud, vilken vecka jag har haft. Aldrig har jag väl bloggat, promenerat, tränat, läst så lite.  I korta drag:

Jag har haft tre lektioner på forsbergs, massor att göra på biblioteksjobbet, massa distansbrev att svara på, blivit med ateljé (!! mer om det snart), fixat i ateljén, igår var jag på teater på Elverket (Liv Strömquist tänker på dig! heter pjäsen) OCH SÅ VIDARE. Så jag har liksom knappt hunnit hämta andan den här veckan, utan flängt hit och dit nonstop.

Därav så lite bloggande, därav ingen spurt. Idag jobbar jag också på bibblan, men ska ta en riktigt rejäl långpromenad i eftermiddag och dessutom handla mat, för jag har knappt haft någon bra mat hemma den här veckan heller. Det har blivit mycket ute-köpt mat, men jag har försökt välja nyttiga alternativ, även om jag har ätit maten på pendeltåget mellan veckans två jobb.

Nu är jag tillbaka hursomhelst, nästa vecka är betydligt lugnare. Då finns tid för alla mina träningspass, promenader och behov av lugn och ro.

Hur har ni haft det?

  1. C skriver:

    Veckan har gått helt ok, äntligen igång igen med promenadarna efter att ha haft ont i hälen några veckor. Det har blivit ca 25 km, nästa vecka satsar jag på 35. Har tänkt att under oktober försöka lägga till 3 halvtimmes pilatespass varje vecka för att stärka kroppen och bättra på hållningen. Inte så jättestor skillnad på vågen denna veckan men märker att kläder som varit tajta börjar sitta bättre.

    Hoppas veckan som kommer blir bra för dig!!

  2. Anna skriver:

    Inte så bra, tänkte spurta en månad till halloween men får bli tre veckor istället. Knepet är planering tror jag, och matsedel för veckan samt storhandling så det ska inhandlas och avverkas imorgon! Ett tips kan vara att göra ca 4 matlådor med samma mat att ta upp ur frysen när det inte hinns med att göra på kvällen. Fulllornsbulgur med tonfisk fetaost och grönsaker + olivolja och kryddor är mat som funkar bra att äta kallt/ljummet :) lycka till i veckan!

  3. Inte alls lika maxat som du, låter som en rolig men tuff vecka. Ska bli kul att höra om det nya. Spännande! Ha nu en skön helg!

Comments are closed.

LOADING..