Så gick dagen med träning och mat

Jag vågar knappt skriva ”fyraveckorsspurten dag ett vecka ett” en gång till, men nu har jag omstartat efter den här otroligt hektiska veckan och idag har allt gått jättebra. Jag har gått minst en timme, tyvärr glömde jag stegräknaren hemma men jag tippar på kanske 12.000 steg. Jag tränade i morse och blev som vanligt typ euforisk efteråt.

Till lunch fick det bli gröt, till mellis morot och äpple, till middag någon köttfärs-moja som jag svängde ihop. Jag måste ha lyckats töja ut magsäcken lite under mina Göteborgseskapader härom veckan och under den här veckan, för jag blev väldigt hungrig flera gånger idag. Men jag härdade ut, för jag vet att det blir bra igen ganska snabbt om jag härdar ut i ett par-tre dagar.

Vi har varit i ateljén idag! Jag ritade flera teckningar och fixade i ordning lite. Bytte till mig några mattor och en kaffebryggare mot två prydnadskuddar, en liten teckning av mig, samt två rockbiografier. Byta saker är verkligen roligt. Snart kommer bilder, men än så länge är det liksom lite ödsligt i lokalen. Det tar ju några veckor innan man kommer i ordning. Min plats är redan i ordning (nästan) så att jag kan skapa där, men resten av lokalen ekar faktiskt!

På eftermiddagen var vi och hälsade på Jens kompis i hans musikstudio. Han hade massa gamla balla inspelningsmanicker och det var längesedan vi träffade honom sist, så det var också väldigt fint.

Det här var alltså en bra dag både på det själsliga och det matiga och träningsmässiga planet. Nu i kväll somnade jag som en stock och vaknade pigg kvart i ett. Det är väl bäst jag kryper till kojs nu igen!

LOADING..