Fyraveckorsspurten, dag fyra, vecka ett

Idag hade vi planeringsdag med jobbet ända i Rönninge. Det blev, som alltid på sådana dagar, lite för mycket mat och för mycket stillasittande.

Till lunch var det typ buffé med bland annat västerbottenpaj, köttbitar, sallad, potatis osv. Det är så svårt med mängden när allt är så mumma, men jag åt åtminstone mindre än på förra planeringsdagen i våras.

Men nu på kvällen gick jag och körde ett riktigt hårt pass på itrim och all oro och stress och värk i kroppen bara släppte som genom ett under och jag gick full av lyckokänslor därifrån! Ibland är det lätt för mig att tänka att det inte är någon idé att motionera om dagen har gått dåligt matmässigt, men det är ju PRECIS tvärtom! Och med det sagt ska jag nu gå ut och gå i ett höstligt kvälls-Stockholm i rask takt med Jens. Kanske svänger vi in och ser dokumentären om Björn Afzelius som alla pratar så mycket om, ifall vi orkar. Men fokus blir förstås promenaden!

Resten av veckan har jag massor att blogga om. Läsvärda nya romaner, underbara koppar, bilder från ateljén, mäns blickar på stan (eller den ljuvliga bristen på dem), mina bästa poddtips inför den stundande vintern, mina hemliga och o-hemliga mål med viktnedgången, att o-matcha kläder med flit i maximalistisk anda, de bästa bytena jag har gjort på sistone och förstås hur det går med fyraveckorsspurten. Missa inte detta!

  1. Åh, jag kommer inte missa dina blogginlägg – de är så härligt blandade mellan tänkande, varande och görande. På tal om tidigare inlägg om perfektion och om den härliga bristen på det – även här skriver du om o-matchat :-) – så tänkte jag på dig när jag läste detta blogginlägg: http://www.garancedore.fr/en/2014/10/08/la-perfection/#content . Hon kan precis som du ondgöra sig över ett viss beteende eller tänk. Ni är båda roliga och kan skruva till det. Love it!! :-D

Comments are closed.

LOADING..