Två dagar som har gått bra på alla fronter!

Nu är jag så stolt över mig själv må ni tro! Tack vare att jag släppte spurten (som blev mig övermäktig och därmed resulterade i att jag gjorde mindre än vanligt) igår så har jag idag och går skött mig helt perfekt och måste berätta lite om detta.

Igår tränade jag på morgonen på itrim, ett riktigt hårt pass så att jag riktigt skakade i benen efteråt. Sedan gick jag och Jens en rask promenad i en dryg timme. Men det var inte direkt jobbigt i det här fina höstvädret som var igår:


Den sista bilden är tagen av Jens Åberg, resten av mig.

En underbar promenad helt enkelt. Till lunch åt jag omelett igår med massa blandad sallad till och till middag min hemmagjorda pizza bianco (som alltså inte är någon riktig pizza utan består av tortillabröd, mozzarella, oregano, vitlök, zucchini och så brukar jag ha sallad till).

Idag har gått minst lika bra! Jag promenerade först en timme och en kvart i rask takt på Kungsholms strand. Visserligen utan både sällskap och sol, men jag lyssnade på mina eviga poddar och när regnet kom var det inte mer än att fälla upp paraplyet! Sedan promenerade jag och Jens ytterligare en halvtimme på kvällen. Till lunch åt jag faktiskt fiberhavregrynsgröt och till middag fransk kycklinggryta med fullkornsris, en portion. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

På fredag kommer vågen visa resultat, det är jag helt säker på. Jag ser fram emot att krympa i rask takt nu, haha. Nu ska jag dock göra något helt annat: Läsa vidare i Richard Yates Easter parade medan regnet smattrar sådär höstligt mot rutan. Jag känner aldrig att jag är så VÄRD att läsa som efter bra dagar på mat- och motionsfronten (men psst, ni har väl inte missat att säsong fem av Downton abbey har börjat?! Första avsnittet finns på svt play!).

  1. Härligt! Jag är inte heller bra på spurtar – det dödar liksom glädjen i det man gör. Framför allt när det faktiskt inte finns en mållinje?! Det här blir bra, ska du se!! :-)

  2. Kanon :-) Fortsätt på det här sättet så ska du se att det ger resultat.

Comments are closed.

LOADING..