Nu har flera sagt att jag ser smalare ut!

Dagen före vägning. Idag har också gått bra, jag ska strax ut och gå en rask promenad i en dryg timme, som jag har gjort varje dag den här veckan. Flera personer har den här veckan sagt att jag ser smalare ut i ansiktet, vilket inte har hänt på länge innan. Det måste vara ett gott tecken. Dock smygvägde jag mig igår och då hade jag inte gått ner. Är det så att vågen inte visar på minus i morgon så tänker jag inte komma med ursäkter utan får inse att det i så fall har berott på lite, lite för mycket kalorier. Och i så fall ska jag komponera ihop ett finfint matschema. Det ska jag förresten göra oavsett.

Men jag ser själv att jag är lite smalare i ansiktet och jag har inte haft ont i kroppen den här veckan, antagligen för att jag har rört på mig. Något händer i snabbare takt än tidigare!

Jag är helt slut i rutan så det blir inte mer än så här från mig idag. Jag återkommer i morgon oavsett vad vågen visar på och hoppas slippa dolt fettförakt i form av rekommendationer att gå till en PT. Jag kan i princip allt som finns att kunna om kost och motion, det gäller bara att ha orken att till 100 procent omsätta det i teorin! Denna vecka har jag på riktigt fått pli på motionen, så i så fall återstår kosten. Att orka laga mat fast jag är ganska slutkörd. Att orka planera. Att orka laga så pass mycket att jag har att frysa in. Och det kommer jag göra! Men nu ska jag ut och gå och lyssna på ett avsnitt av podcasten Staden.

 1. Lotta skriver:

  Snyggt jobbat! Visste att du skulle klara det! :)

 2. Hur tufft det än är så är inte vikten allt :-) har du mätt dig? Under dom månaderna som viktnedgången var trögast hände mest med min kropp :-)

 3. Lena skriver:

  Ibland kommer man till en platå där man kan fastna på en vikt för att sedan rasa igen. Men det vet du säkert redan. Kan tipsa om att ha råkost hemma som du kan äta av medans du tex lagar mat eller bara blir sugen som tex blomkål, broccoli, motrötter osv osv Sen vet du att jag tjatar om gluten, men det är bara fakta, sluta med det så går du ner i vikt och kommer må bättre. Du märker det säkert inte nu, men kommer märka stor skillnad på bara 1 månad. Det finns en bok som heter Grain Brain på engelska. Hotet mot din hjärna på svenska av läkaren och hjärnforskaren David Perlmutter. Läs den!

  Detta i all välmening! Jag hejar på dig och det är så kul att följa dig!

  Kram/Lena

  http://lenailosangeles.blogspot.com/

  1. Tack för din kommentar, Lena, nu är jag nöjd för vågen visade faktiskt på minus idag! Smart med råkost, jag brukar alltid ha morötter hemma. Tack för all din pepp!

 4. Monica skriver:

  Pepp till dig! Oavsett vad vågen visar imorgon så tar du så många rätta steg (i all bemärkelse :-)

  1. Tack så mycket, Monica, och vågen visade ju faktiskt på minus ^_^

 5. C skriver:

  Hoppas det blev en skön promenad! Själv avklarade jag min timme i förmiddags i regnet och insåg att jag måste investera i en bättre regnjacka och nya skor :) Har oxå smygvägt mig och hade gått upp lite, så det är bara att ta nya hårdare tag för min del (konstigt nog passar kläderna bättre så ska ta mitt eget tips och börja mäta igen). Nu hoppas jag du får resultat på vågen imorgon!

  1. Det blev en jätteskön promenad! Men jag känner också det där med regnjacka..! Eller när får man plocka fram vinterjackan? Haha. Alltså du anar inte vad jag ångrar att jag inte har tagit ditt råd med att mäta, jag hade säkerligen märkt skillnad på midjan den här veckan om jag hade mätt. Så jag ska börja mäta i morgon, bättre sent än aldrig :)

Comments are closed.

LOADING..