Mysig fredagsmiddag på fint retroporslin!

Till mysfredagsmiddag idag provade jag rakt av recepttips från en snäll läsare. Linssoppa först. Dock hade jag glömt att köpa ingefära och chili gillar jag inte så den blev inte sådär superdupersmakrik, till nästa gång ska jag inte glömma ingefäran. Matlagning är inte min starka sida som ni kanske har märkt… Men dukningen blev ju fin, haha (obs, pepsin är inte min utan jag drack vatten ur kannan).

Sedan provade jag en hemmagjord ostkaka på keso, mandel osv. Jag delar med mig av recepten snart. Ostkakan blev god! Till det drack vi kaffe ur en kaffepress som jag bytte till mig igår och kaffet fick högsta betyg.

Nu är jag proppmätt och ska bara ta det lugnt hela kvällen. I morgon blir det promenad, ateljéhäng, inköp av födelsedagspresenter och firande av min pappa och syster!

LOADING..