Mitt favoritsmink

För länge sedan bad jag er att komma med förslag på rubriker, så skulle jag skriva inlägget. Ett av förslagen var att skriva om mitt favoritsmink, så nu är det dags. Jag har otroligt dåligt tålamod och har därför aldrig blivit särskilt intresserad av smink. Det är liksom en bruksvara för mig, något jag gör snabbt och vant på samma sätt varje dag. Ändå har jag mycket smink även till vardags: Foundation, puder, rouge, mascara, kajal, ögonbrynspenna (när jag inte har färgade ögonbryn) och ögonskugga. Dock har jag genom åren blivit snabb så hela proceduren tar ungefär fem minuter, vilket passar mig utmärkt!

Detta ointresse gör också att jag använder typ samma smink år ut och år in. När det kommer till foundation använder jag alltid Lancômes Teint idol ultra, som jag tycker fungerar jättebra. Sedan har jag lite rouge på kinderna (ej med på bild för burken är så full av sminkrester utanpå, haha). Sedan Lumenes genomskinliga löspuder som jag applicerar med en stor pensel. Och så en svart kajalpenna, märke varierar men de dyrare håller ju verkligen längre. Och så ögonskugga från Dior, en ljus på ögonlocken och lite mörkare precis ovanför. Sedan, viktigast av allt: Diors mascara Diorshow som jag blaffar på rejält med! Detta smink bär jag till vardags eller högtider, alltså alltid. Funkar bra för mig!

LOADING..