Sju timmar på akuten och Silvia Avallone

Idag blev det sju timmar på akuten med mitt brutna lillfinger. Slutligen kom jag därifrån med fingret i en skena och bandage, vilket jag nu ska ha i två veckor. De knäckte fingret så det blev lite bättre. Jag har nu sjukskrivit mig i morgon och på lördag för att kurera lite eftersom jag har ganska ont. Men jag är glad och hoppfull inför att fingret förhoppningsvis blir återställt.

På akuten hann jag dricka gott kaffe, prata med trevliga personer i väntrummet, påbörja Silvia Avallones roman ”Marina Bellezza” (den verkar bra hittills och jag älskade ju hennes roman ”Stål”), kolla på dålig teve, lyssna på podcast och sen kom Jens och gjorde mig sällskap.

Mer bloggande än så här blir det inte från mig idag, jag ska nämligen tillåta mig att bara kolla på gamla Family guy-avsnitt på Netflix, höjden av lathet i min värld. Hihi. I morgon tänkte jag däremot blogga järnet! Jag lyckades ändå skrapa ihop över 11.000 steg på stegräknaren idag så jag är ganska nöjd.

  1. Skönt att rätta till fingret – hoppas det slutar göra ont nu och att det läker bra!

Comments are closed.

LOADING..