Massa motion och rostade nötter

Idag har varit en bra dag. Jag fick ett otippat och extremt sockersug efter mitt PT-pass idag på förmiddagen (antagligen för att det var precis innan lunch) men stålsatte mig totalt och stod emot, bara svischade till bussen i stället och åkte hem och åt lunch. PT-passen försvåras lite av den otympliga ställning jag har på mitt brutna lillfinger men vi gör det bästa utifrån förutsättningarna och jag går därifrån darrig varje gång ändå, ett gott tecken! Det blir lite extra fokus på underkroppen nu, tills fingret är läkt.

På kvällen har jag och Jens promenerat typ en och en halv timme nästan. Så himla vårligt och fint väder. Jag behöver ju egentligen inte gå de dagar jag har PT än så länge, men ibland kan det vara kul med en utmaning – bara det inte blir fööör mycket för då brukar jag tröttna.

Nu på kvällen har jag provat att rosta naturella nötter i ugnen med olivolja och kanel. Jag ska lägga dem i påsar om 10-15 nötter i varje påse och ha dem som mellanmål, som variation till banan och mjölk alternativt riskaka med skinka och gurka. Nu var fryspåsarna slut så jag la dem tillfälligt i en vacker burk. Men de var inte sådär farligt goda så jag vet att jag inte kommer äta för mycket av dem. Himla lätt grej att göra själv!

  1. Jag käkar mina nötter naturella :-D Godast så tycker jag! Bra jobbat med promenaden!

  2. Med olivolja och kanel..? Det lät ju jättegott! Vi ska med testa!! : )

Comments are closed.

LOADING..