Slututställningar och gästblogg

För dig som bor i Stockholm: Konstfacks slututställning pågår tills i morgon, Beckmans pågår just nu och på onsdag äger Forsbergs skolas slutföreställning rum på Bio Rio (gratis!). Som den trogna läsaren av min blogg vet är jag med jämna mellanrum lärare för copyeleverna på Forsbergs och vill därför peppa lite extra för dessa olika utställningar. Själv ska jag gå på alla tre!

Jag är ju också gammal bokbloggare, och bloggade om böcker i många år på Ord och inga visor. Numera bloggar jag ju även om böcker i denna blogg så det får räcka för tillfället. En av mina första läsare i bokbloggen var fina Bokbabbel. Nu fyller hennes blogg tio år och därför fick jag den äran att gästblogga där.

Slut på tips, nu ska jag gå och handla så att jag får någon lunch i mig innan jag blir alltför hungrig.  Idag ska jag också hinna promenera, gå på några av nämnda utställningar, blogga lite mer och städa hemmet. Full rulle, som vanligt!

LOADING..