Promenadtips i Stockholm

Igår kväll gick jag en av mina absoluta favoritpromenader i Stockholm, så nu vill jag tipsa om den. Den är liksom svår att fånga på bild, men jag bjuder på några smakprov.

Promenaden är helt enkelt att gå från Centralen/Stadshuset till Fredhäll längsmed vattnet. Du går längsmed Norr mälarstrand bort till Rålis. Sedan följer du vägen längsmed vattnet och går förbi ett bad längre fram. Därefter kan du gå hela vägen längsmed vattnet bort till Fredhäll. Promenaden innehåller dessutom en del jobbiga backar, så det blir ett bra träningspass också. När du närmar dig Fredhäll kommer mysiga gamla träbroar och världens härligaste utsikt. Väl framme i Fredhäll kan jag rekommendera att strosa runt där också, det är väldigt fint där med.

Sedan tog vi bussen hem från Fredhäll, eftersom jag redan var helt slut efter gårdagens träning samt värk lite här och var i kroppen.

Men vilken energi och glädje jag får av sådana här långa, utmanande promenader. Det spelar liksom ingen roll att jag är helt slut efteråt, känslan av att vara stolt över mig själv slår det mesta!

 

  1. Lena skriver:

    Åh där går jag med nu på sommaren när jag är i Sthlm!
    Jag brukar gå från andra hållet och gå Kungsholmsstrand bort så jag kommer fram vid Fredhäll. Så otroligt vackert där! Kanske vi springer på varann nån dag, vem vet? Kram/Lena

Comments are closed.

LOADING..