Jag vågade: I höst ska jag skriva!


Den här underbara bilden på Anais Nin och hennes dagböcker i ett bankvalv får illustrera det här glädjens inlägg.

Nu kan jag inte hålla mig längre, är så himla pirrigt glad. Från och med den 1 september och ett halvår framåt (dvs. till den sista februari) så ska jag vara tjänstledig från mitt halvtidsjobb på bibblan!

Varför?

Jo, jag ska ägna tiden åt att skriva. Skriva en till roman – minst (den första finns ju här), skriva en barnbok, rita massa teckningar, kanske skriva lite poesi. Helt enkelt det jag är allra allra bäst på och egentligen vill ägna all min tid åt. Men det är ju få som har möjlighet till det.

Jag ska också lägga ner mer tid på bloggen så att den blir några snäpp bättre. Jag kommer fortfarande att vara lärare i copy/skrivande på Forsbergs skola då och då och vara lärare i deras distanskurs i copywriting. Sedan kanske det blir en och annan artikel (jag har skrivit så himla lite reportage och recensioner senaste året) och ett nytt spännande projekt som ännu inte riktigt är klart (men som jag tror att ni kommer gilla).

DRÖMMEN, liksom! Jag lovar mig själv att jag ska maxa varje dag av dessa gudagivna månader med sprudlande kreativitet. Jag kommer att ha ett schema som jag jobbar utifrån, så att dagarna inte bara passerar revy. Varje dag ska något bli skapat och bloggat och ritat. Dessutom ska jag så klart träna, promenera och laga massa nyttig mat. Så de sakerna kommer jag också ha med i mitt schema.

Nu har jag bara ett ord att tillägga: PEPP! 

 1. Marina skriver:

  Så kul :)

 2. Erika skriver:

  Åh fy tusan vad avis jag blir! önskar jag var så modig och visste vad jag ville med allt. Ser framemot att få inspiration! ;)

 3. Linda skriver:

  Åh vad roligt!! Vilken fantastiskt höst du får!

 4. Grattis! Så fantastiskt, blir oerhört kul att följa dig genom detta spännande äventyr :).

 5. Melle skriver:

  Låter fantastiskt!!!!! Vilket upplägg:)

Comments are closed.

LOADING..