Så här fint hår och smink har jag inte ofta!

Idag har vi avslutat dietistprojektet genom en fotografering på Hötorget. Reportaget publiceras i tidningen Amelia senare i år, så då får ni veta mer.  Jag har lärt mig massor av projektet men den karamellen suger jag lite på (inte bokstavligen då, höhöhö). Och världens duktigaste stylist fixade mitt hår och smink idag. Jag tror aldrig jag har känt mig så här fin i hela mitt liv (åtminstone inte när jag vägt så pass mycket som nu). Håret blev som en saga och ansiktet också, hon kunde verkligen konsten att lyfta fram det positiva i mina ansiktsdrag. WOW, säger jag bara! Tänk om jag hade tålamod/kunskap att fixa mig så här fin. Det är dock en utopi, men jag ska njuta hela kvällen i min lilla vrå.

Detta var verkligen kul att få vara med om på så många sätt. Nu är jag helt slut efter en lång dag och ska ägna återstoden av kvällen åt att kolla på den serie jag för tillfället är helt inne i, nämligen Barnmorskan i East end (finns på netflix). Sedan har jag spanat in att en ny säsong finns av Orange is the new black, farligt, farligt! Dessutom har jag börjat läsa den här boken:

Jag älskar dessa kvinnors podcast plus alla Liv Strömquists seriealbum så boken bådar mycket gott.

LOADING..