Sommarplaner för bloggen

Hurra hurra, bara några dagar kvar till semester i FYRA veckor! Det är därför jag är lite tystare än vanligt här (nåja, ett inlägg om dagen men jag brukar satsa på två inlägg om dagen och fler bilder än det blivit senaste dagarna), jag är ganska slut helt enkelt. Men jag kämpar på bra med träning och mat åtminstone och det är ju allra viktigast. Hursomhelst har jag lite sommarplaner för bloggen:

Dels tänker jag att jag varje dag (eller nästan varje dag beroende på uppkoppling och var jag befinner mig) ska köra en semesterberättelse, där jag skriver lite om varje dag med mat och träning och andra tankar. Ibland kanske det dröjer tre dagar, andra gånger skriver jag varje dag. Dels ska jag också bjuda på en klassiker: SOMMARFÖLJETONG! Jag har nämligen en fin skönlitterär text jag skrivit, egentligen som en del i ett större romanprojekt. Men den klarar sig på egen hand också. Den heter Brev till en död vän. Jag tänkte publicera en del då och då under sommaren. Det är inte en händelsedriven berättelse, utan mer stämnings- och känslodriven. Som det mesta jag skriver. Så förvänta er inga sömnlösa nätter i väntan på vad som ska hända härnäst. Men ändå fint med sommarföljetong! Och den som vill läsa mer av mig kan ju passa på att beställa min debutroman nu inför hägrande hängmattedagar.


Somrig bukett! Bilden är från förra sommaren.

I övrigt blir det som vanligt: Retro inredning, hälsa, min hälsoresa, samhällskritik, skönhetsideal, litteratur, personligt, teckningar och vardag i en salig mix! Jahapp, då var det bara solen som fattades…!

LOADING..