Färgade ögonbryn och färg på läpparna

Jag har ju himla lust att blogga och har tänkt på det mycket senaste dagarna. Jag har fotat mat och annat till min semesterdagbok. Men den här värmen gör att jag bokstavligen talat smälter bort! Dessutom blir jag väldigt slö och trött av värmen. Jag är inte riktigt någon sommarmänniska, åtminstone inte när det är så här varmt. Jag har varken läst eller städat eller pysslat med mina andra projekt sedan vi kom hem från landet igår.

Men jag har färgat ögonbrynen med hjälp av min kära mor på landet. Det blev fint, även om de skulle behöva trådas så att de får lite snyggare form igen. Och så har jag införskaffat en blandning mellan läppglans och läppstift från Dior i en piffig rosa stark färg, som syns på bilden ovan. Nu ska jag sova men i morgon hoppas jag på bättre ork att blogga!

Hur har ni det?

 1. Karin skriver:

  Det låter jättebra ju! Jag tänker en dag i veckan som är invägningsdag och då rapporterar man hur mycket man gått ner. Så kanske att du lägger upp ett inlägg på invägningsdagen som man kommenterar på och sedan ett nytt med resultaten? I dom inläggen kan man peppa varandra, dela med sig om tips, berätta om sin kost mm? Kan vara kul att ha med de tidigare veckornas resultat också. Jag tänker att alla oavsett hur många kilon man vill/behöver gå ner får vara med och att nya är välkomna. Kanske ett slutdatum på just den här omgången så kör man igång med en till om 2 månader, eller så fortsätter bara den här.

  tex:

  Ebba: 97.6 (101.4, 100,5, 99.0)
  Lisa: 67.9 (70.6, 68,7)

  Det är mitt förslag på upplägg, men någon annan kanske har en bättre idé? Än så länge är vi iallafall 3 stycken som är på kanske? :)

  1. Karin skriver:

   Det kanske bara var jag som var peppad?

 2. Karin skriver:

  Jag ska försöka ta tag i mig själv och gå ner dom kilon jag gått upp under våren och sommaren och fortsätta min viktresa neråt istället för upp. Jag letar efter något forum där jag och andra som också vill gå ner i vikt kan peppa varandra. Dom gånger jag har lyckats gå ner i vikt har jag och mina kompisar haft en ”tävling” där vi peppade varandra och ”vinnaren” blev bjuden på middag när perioden var slut. Jag skulle vilja göra något sånt igen fast över internet. Jag undrar om du har något tips? :)

  1. Malin skriver:

   Det undrar jag med!

  1. Vad sägs om att vi gör det via min blogg?! :D kom med förslag på upplägg!

Comments are closed.

LOADING..