Semesterdagbok 6 och 7 (lördag och söndag)

Lördag

Något kul stod på schemat: En utflykt med vännen Linda till Rosenhill på Ekerö. Jag var ju nyligen där och blev helt kär i platsen.

I lördags var det så varmt så jag fick hälla flaska efter flaska med vatten över huvudet för att stå ut. Jag är väldigt känslig för värme. Vi satt i skuggan och babblade och åt rawfood-boll och drack kaffe. Jens köpte en tisha med rosenhill-motiv.

Att gå i äppelträdsallé. Det är något alldeles extra.

Rosenhill är en av de härligaste platserna jag någonsin varit på, utan överdrift.

Vackra koppar från svenska Rym. När jag var på Rosenhill med mamma så fick jag de senapsgula, jag ska nog köpa några till med andra mönster även om jag inte hade råd just i lördags.

Jag brände mig lite, trots att jag duckade för solen. På bilden har jag en av mina nya klänningar på mig också, från indiska. Jag gillar egentligen inte att ha bara armar – förra sommaren skrev jag ett inlägg om det där med att visa armarna som överviktig – men i den här värmen får man liksom släppa alla komplex.

På kvällen fotade jag massa saker som jag ska försöka bli av med innan min tjänstledighet börjar. Maten gick inte superbra i lördags men så blir det ju ibland, faktiskt. Bara ibland inte blir dagligen. Jag åt lite mackor och hade helt enkelt inte planerat maten på ett bra sätt.

Söndag

Från söndagen har jag inte en enda bild. Jag städade. Sorterade. Scannade lite äldre teckningar så att det finns för publicering under min bortavaro. Jag publicerar ju en varje dag på min gillasida En miljon ledsna flickor. Diskade. Kollade lite på Indian summers på SVT Play. Planerade vad som ska med till landet. Facebookade. Ja, hela dagen passerade förbi utan vare sig gnissel eller lugn och helt plötsligt var den slut och jag somnade som en stock med en spinnande liten katt vid mina fötter.

 

  1. Lena skriver:

    Åh tack för tipset om Rosenhill! Ser ut att vara ett ställe helt i min smak. Nu när vi är i Sverige och Stockholm över sommaren är det kul att upptäcka lite nya ställen. Vi lämnade Sverige 2007 och det har hänt lite sedan det… Kram och ha en bra sommar!

  2. Rosenhill ser verkligen helt underbart ut…

    Din klänning är jättefin, älskar den där riktigt gröna färgen. Passar när man har blek hy (jag är vitare än vit). till skillnad från många pastellfärger som man bara blir ett med. :-D

    Du måste köpa solcreme och inte utsätta dig för brännor sådär..minimum faktor 30 – köpte själv på apoteket i helgen en Soltan från Boots: http://www.boots.com/en/Soltan-Active-Dry-Touch-Transparent-Suncare-Aerosol-Spray-SPF30-150ml_1206986/

    Kan dock inte uttala mig om den än… :-)

Comments are closed.

LOADING..