Nu kör jag lite bootcamp på landet

I min vardag får jag ändå en del vardagsmotion. Jag fixar hemma, flänger hit och dit och har mig. Här på Jens mammas land är vardagsmotionen lika med noll och därför, samt för att jag är ledig, så tänkte jag köra lite bootcamp! Planen för de här tio dagarna är denna:

Först och främst att äta bra så klart. Det finns mängder av frestelser här men jag ska stå emot dem med viljestyrka och min tvåminutersmetod.

Jag har fått ett träningspass av min PT, att göra här ute på landet. Det kan bli svårt att göra ute när det är så kallt men jag ska göra mitt bästa och annars får jag köra inne. Planen är att göra detta pass varannan dag. Har jag extra energi så kör jag varje dag. Passet innehåller armhävningar, gå upp och ner på trappsteg, sådana saker. Jag har också köpt gummiband med handtag så en del sådana övningar är med i passet.

Promenad en timme varje morgon och minst 40 minuter varje kväll (eller tvärtom)! Jag får myrkrypningar i benen eftersom jag inte är van att vara så still och promenaderna hjälper även mot det.

Det här är inte mycket för vissa, men för mig är det mastodontiskt mycket motion. Jag kommer vara slut och säkert tröttna hundra gånger om men tänk så skönt det vore med lite resultat på måttbandet efter dessa semesterdagar.

Bootcamp a la Jessica från och med idag, vem är på?

  1. Marina skriver:

    Hejja dig! Klart du fixar det – its all in your head – glöm inte det!

  2. Låter som ett superbra upplägg!! På med träningskläderna direkt på morgonen när du stiger upp så blir det ett moment mindre att tänka på. Direkt efter morgonpromenaden (ta 40 min dessa morgnar) kör du ditt PT-pass ute medans du har värmen i musklerna. Sedan tar du 5 minuters lugn promenad för att eftersvettas innan du hoppar in i duschen och äter din smarriga gröt och tar en härlig kopp kaffe till ett bra radioprogram eller snack med Jens och hans mamma. Detta kommer att gå galant! :-)

Comments are closed.

LOADING..