Ni sätter rubrikerna – igen!

bild på mig från i höstas.

först: jag fick ta bort inläggen med massa inspirerande bilder för att inte riskera att trampa på upphovsrättsliga tår, känns bäst så!

Nu tänkte jag därför i stället köra en rolig grej i repris: ni sätter rubriken! Vad skulle ni vilja läsa om här i bloggen? Formulera en rubrik, gärna kortfattad (annars formulerar jag kanske om den en aning) eller beskriv vad ni skulle vilja läsa om. Jag väljer ut de förslag jag fastnar för och skriver de inläggen. Det måste förstås inte vara bara idéer som innehåller mycket text, utan det kan också vara att ni vill se en viss typ av bilder eller så.

Jag försöker knåda mina egna ömma axlar (antagligen ömma efter gårdagens hårda träningspass på altanen här på landet) och kollar lite SVT play så länge. Och läser en fin gammal bok av Tove Jansson.

 1. Lisa skriver:

  – hur slutar man tänka på mat hela tiden (om man är en sådan som gör det)
  – att prata eller inte prata om sin viktuppgång/nedgång med vänner och bekanta
  – Vad du tycker om att räkna kalorier
  – ”Hålla sig ung”-hetsen
  – Hur viktig är bekräftelse/framgång/erkännande för ditt skapande?
  – Hur ser ditt liv ut om tio år?

 2. Ia skriver:

  Känsla under, direkt efter och en stund efter ett träningspass.

 3. Bästa läsplatserna.
  Jag och andra har ju läst att du gillar din läsfåtölj, men jag tänker att du säkert har andra platser du gillar att läsa på och vill inspirera oss att leta upp (ja, alltså inte dina platser, utan liknande, hehe).

Comments are closed.

LOADING..