Semesterdagbok 10 och 11 (träning, mat osv)

onsdag

I onsdags var vi på landet hela dagen. Konstigt nog så är det den enda dagen vi har varit det sedan vi kom i måndags. Det har varit ärenden och måsten hit och dit. Jag känner mig lite missnöjd med att jag har ätit en del mackor och lite för mycket överlag under den här veckan. Men nu har jag en hel vecka utan måsten och tänker fokusera helt på att faktiskt göra BOOTCAMP! Nåväl. Även i onsdags körde jag en riktig bootcamp för att vara mig. Jag började på morgonen med 40 minuters rask promenad med podcast i lurarna. Sedan kom jag tillbaka till landet, drack lite kaffe, åt gröt, slappade, läste, kollade på SVT play, facebookade. Till lunch åt jag en smarrig halloumisallad med massa gott i och en klick yoghurt till.

Jag i onsdags i en ball tunn kofta. Jag drar mig ibland nuförtiden för att bära alltför tältiga kläder men denna är både tält och snygg så då funkar det ju.

sedan läste jag Clarice Lispector, Blåsa liv. Den innehöll fina formuleringar som den ovan men jag gav ändå upp den på typ sida 120. Den passade inte mig just nu. I stället läste jag en supergullig bok av Tove Jansson, Trollvinter. Det var en barnbok som också har mycket att säga en helt vuxen person!

På eftermiddagen var tiden kommen för ett hårt träningspass på altanen. Det var uppehåll en stund, annars har skurarna duggat ganska tätt. Jag satte på hög musik och följde det träningspass jag fått av min PT. En hel del squats, utfall, armhävningar, och lite olika övningar med mina nya gummiband. Efteråt skakade jag för att jag var så slut, skön känsla och smärtan i kroppen släppte vips!

Jag mofflade väl tyvärr som sagt i mig lite mackor under denna dag, typ knäckebröd och så. Men till middag gjorde jag halloumisallad igen. Även denna gång var det smarrigt! På kvällen gick jag ytterligare 40 minuter i rask takt.

torsdag

På torsdagen hade vi en del tråkiga men nödvändiga ärenden att uträtta. Även små ärenden blir stora så här ute på landet utan bil (Jens mamma har ju bil men hon jobbade då), eftersom bussarna går sällan och tar tid. maten gick inget vidare pga allmänt splittrad dag och slarv. Jag fick lite vardagsmotion och sedan tog jag en kort prommis på kvällen här ute på grusvägarna.

Jag åt först gröt till lunch med mjölk i förstås. Men sedan blev jag ändå så jäkla hungrig så jag åt en macka på delselius i gustavsberg. Ingen hit men det är typiskt sådana grejer som gör att jag inte får minus på vågen. Vi köpte också billiga målardukar på vägen hem. Till middag lagade jag bönpasta med köttfärssås, vilket jag sedan har ätit flera gånger av med god sallad till. Nu skiner solen så nu ska jag ut och gå och sedan träna igen!

LOADING..