sista dagarna på landet

Här kommer semesterdagbok 15 och 16, alltså för måndagen och tisdagen.

Tyvärr har jag denna gång inga bilder att bjuda på. Jag har mest ritat och kollat på serier. I måndags tog jag två rejäla raska promenader och tränade här på altanen så då var jag väldigt stolt över mig själv! Igår blev det en rejäl promenad och en kortare. På kvällen fick vi nämligen finbesök av vännen Linda!

Maten har gått helt okej men det har som sagt blivit för mycket mellan måltiderna, bröd och för mycket frukt och så. Jag har haft lite ångest för det eftersom jag har skött träningen så himlarns bra här på landet men träningen har å andra sidan gått alldeles strålande! det ska bli skönt att återvända hem ett tag, där jag ju har rensat ut alla frestelser från skafferierna. Det är för övrigt mitt hittills bästa tips till den som på riktigt vill ändra livsstil: bort med allt som är lite FÖR gott på ett sådant där oemotståndligt sätt. Det märker jag här på landet. När saker finns tillgängliga hemma blir steget mycket mindre till att slurpa i sig dem. Om jag är hemma och blir sugen på massa bröd så går jag sällan och handlar bröd i mataffären liksom, eftersom jag hinner tänka efter innan dess och stoppa impulsen.

Annars har jag mest ritat och ritat och läst och babblat och haft det mysigt.

Igår lagade jag hursomhelst bönpasta med köttfärssås och god sallad till mig och Linda. Nu ska vi packa ihop och åka hem för den här gången, men vi kommer säkert tillbaka redan om några veckor – om än inte så många dagar i sträck.

LOADING..