Plus minus noll trots landet – yay!

Jag var faktiskt tvungen att väga mig när vi kom hem från landet. Jag har ju, som tidigare nämnts, ätit mycket mer där än i vanliga fall. Men också rört mig mycket. Ändå är ju grundläget för mig mycket mer stillasittande på landet än i min flängiga vardag. Andra år har jag kunnat gå upp tre kilo av tio dagar på landet, utan problem. Jag fasade lite för att det skulle ha blivit så även den här gången. Men tack vare bra måltider (alltså frukost-lunch-middag) och mycket motion så visade vågen plus-minus noll.

Det är mellan måltiderna jag har ätit för mycket och sedan vi kom hem har jag varit extremt trött och inte skött maten så bra. Nu har jag dock planerat en storhandling och ska gå och handla i morgon bitti så att det blir ordning på torpet igen. Idag tog jag och Jens en rask timslång promenad på Kungsholms strand. Annars degar jag mest runt, kollar på tv-serier och försöker göra mig av med saker och är trött. Det är helt okej på semestern, tänker jag. Åtminstone några dagar. Men i morgon ska jag gå och köra ett hårt styrkepass på gymmet!

Hur har ni det?

  1. Madde skriver:

    Där kom kvittot på att du lärt dig något under den här tiden som du hållit på med din livstilsförändring :-) Härligt och grattis

  2. Jessica, varför är du så himla trött nästan jämt? Såklart man undrar, det måste du ju förstå. Kan inte vara normalt att en ung människa kontinuerligt är så trött.

    1. Haha, för det allra mesta är jag faktiskt jättepigg och glad och sprudlande och full av idéer :D det måste vara en slump att jag har skrivit det i bloggen när jag har varit trött. På vintern brukar jag ha d-vitaminbrist men nuförtiden tar jag alltid d-vitamintabletter för det. Just nu kan det vara värmen, jag har svårt med värme. Men för det allra, allra mesta, kanske 90 procent av tiden så är jag hur pigg som helst. Tack för omtanken dock!

Comments are closed.

LOADING..